Добре дошли в нашия магазин !

Fit&Shape

Fit&Shape

Fit&Shape

 

Таблица  Списък 

на страница
 1. Fit&Shape Atom Blast

  Atom Blast

  39,00 лв.

  Fit&Shape Atom Blast® e eнергиен/напомпващ бустър без кофеин, който може да приемате по всяко време • Придава повече сила, енергия и издръжливост преди тренировка • Засилва протеиновиа синтез и изгражда чиста мускулна маса • Забързва възстановяването след физическо натоварване • Особено подходящ, когато тренирате вечерно време и не искате да приемате добавка, която би нарушили спокойният и пълноценен сън.
  Това е внимателно подбрана комбинация от аминокиселини, които ще ви изпълнят с енергия и ще държат мускулите ви напомпани и в кондиция. Висококачествените суровини са инстантни и лесни за разтваряне.

  Вижте повече
 2. Fit&SHAPE BCAA 8:1:1

  BCAA 8:1:1 (Fit&Shape)

  25,00 лв.

  BCAA 8:1:1 на Fit&SHAPE - хидролизирани BCAA аминокиселини в съотношение 8:1:1 за бързо възстановяване след тренировка. Eдна доза преди тренировка за повече енергия, увеличаване на протеиновия синтез и по-бърз мускулен растеж.

  Вижте повече
 3. Fit&Shape G-Force Enduro Sport

  G-Force Enduro Sport

  Започва от: 3,50 лв.

  Fit&Shape G-Force Enduro Sport - това е най-потентния енерджи гел. Съдържа 73% въглехидрати, като е достатъчно течен, за да печели състезания. Запазено е съотношението 2:1 глюкоза-фруктоза за правилно усвояване и бавно освобождаване на въглехидратите в кръвообращението. Използвани са само най-качествените съставки от проверени източници. Опитате ли го веднъж, ще се влюбите в него!

  Вижте повече
 4. Fit&Shape iSO Hydrolysate

  iSO Hydrolysate

  170,00 лв.

  iSO HYDROLYSATE на Fit&Shape е предназначен за сериозно трениращи спортисти. Състои се от 60% Протеин Изолат, 30% Протеинови Хидролизати и 10% инстантни средноверижни аминокиселини (БЦАА). Подходящ е за прием по всяко време на деня. Обогатен с витамини и минерали за по-добро и бързо възстановяване.

  Вижте повече
 5. Fit&Shape L-Carnitine + Chromium Picolinate

  L-Carnitine + Chromium Picolinate

  25,00 лв.

  Fit&Shape L-Carnitine + Chromium Picolinate - страхотен фет бърнър с 1500 mg Л-карнитин в 1 доза от 20ml. Допълнително сме добавили Жен Шен, Хром и Жълт Кантарион, за по-добър ефект. Концентрат, който съдържа Л-карнитин база (99%) и Хром Пиколинат.

  Вижте повече
 6. Fit&Shape L-Carnitine +Guarana & Green Tea

  L-Carnitine +Guarana & Green Tea (ампули)

  Започва от: 2,00 лв.

  Fit&Shape L-Carnitine + Guarana & Green Tea - нашият най-продаван фет бърнър в ампула с 3000 mg Л-карнитин, 125 mg Гуарана и 13 mg Зелен чай. 2 вкуса - Ананас и Малина.

  Вижте повече
 7. Fit&Shape L-Carnitine 100% Pure Fat Burner

  L-Carnitine 100% Pure Fat Burner

  40,00 лв.

  Fit&Shape L-Carnitine 100% Pure Fat Burner - концентрирана напитка, която съдържа Л-карнитин база (99%) и витамини A,E,C. Полезните качества и функциите на Л-карнитина са доказани от доста време. Въпреки, че се изследва от дълги години и се пише много за него, постоянно излизат нови изследвания и открития от частни и специализирани лаборатории, които потвърждават невероятните му качества.

  Вижте повече
 8. Fit&Shape L-Carnitine 55,000mg + Guarana & Green Tea

  L-Carnitine Fat Burning Formula + Guarana & Green Tea

  35,00 лв.

  Fit&Shape L-Carnitine 55,000mg + Guarana & Green Tea - концентрирана напитка, която съдържа Л-карнитин база (99%), Екстракт от Гуарана и Зелен Чай. Един продукт, специално разработен за стимулиране на мастния метаболизъм. Л-карнитина повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят.

  Вижте повече
 9. Fit&Shape Lean Mass

  LEAN MASS

  65,00 лв.

  LEAN MASS на Fit&Shape един изключителен протеинов гейнър с 37% Протеин и 0гр Захари. Съдържа бавен протеин за постепенно освобождаване на аминокиселини към мускулите.

  Вижте повече
 10. Fit&Shape MAX Gainer

  MAX GAINER 9000

  38,00 лв.

  MAX GAIN 9000 на Fit&Shape е гейнър за покачване на мускулна маса, който не съдържа мазнини. Добавени са само висококачествен суроватъчен протеин и най-добрата аминокиселина за покачване на мускулна маса - Л-Глутамин.

  Вижте повече
 11. Fit&Shape Pure Whey ISO Gold

  Pure Whey ISO Gold

  Започва от: 45,00 лв.

  Pure Whey ISO Gold на Fit&Shape протеин е матрица от Суроватъчен Изолат, Млечен Хидролизат PeptoPro и БЦАА. Страхотен протеин на добра цена, който ще ви възстано­ви след тежка тренировка.

  Вижте повече
 12. Fit&Shape Super Fat Burner

  Super Fat Burner (Fit&Shape)

  23,00 лв.

  Super Fat Burner на Fit&Shape е липотропен фет бърнър за хора със сърдечни проблеми или липса на време за активен спорт. Може да се приема вечерно време без да нарушава съня. Съдържа L-Carnitine (Л-карнитин) и екстракт от Коприва, за по-бързи резултати.

  Вижте повече
 13. Fit&Shape Super Gainer

  Super Gainer

  52,00 лв.

  Super Gainer на Fit&Shape съдържа 30% протеин, като доставя на мускулите изключително важните аминокиселини за по-добра възстановяване и натрупване на чиста мускулна маса ,НЕ съдържа Захари или Мазнини.

  Вижте повече
 14. Fit&Shaper Super Whey 80

  Super Whey 80

  Започва от: 45,00 лв.

  Super WHEY 80 на Fit&Shape е протеин в съотношение Уей Изолат и Кон­центрат 90%, Млечен Изолат 10%.Обогатен с ензими, за по-добро храносмилане и максимално бърз мускулен растеж.

  Вижте повече
 15. Fit&Shape Supreme Isolate

  Supreme Isolate

  110,00 лв.

  Supreme Isolate на Fit&Shape е бленд от няколко вида изолати. Много подходящ за хора с бърз метаболизъм. Подходящ е за прием и вечерно време. Съдържа Суроватъчен Изолат, Млечен Изолат и Яйчен Албумин Изолат, където са представени всички фракции - алфа, бета и гама глобули.

  Вижте повече
 16. Fit&Shape Super Sport

  Whey Super Sport

  Започва от: 85,00 лв.

  Whey Super Sport е добър избор за всеки спортуващ,независимо от спорта.Той съдържа 21грама протеин и само 1 грам захар.Добавени са витамини и минерали за по-доброто храносмилане и възтановяване.

  Вижте повече
 17. Fit&Shape Winner Enduro Sport

  Winner Enduro Sport

  36,00 лв.

  Fit&Shape Winner Еnduro Sport е съставен основно от аминокиселини, като основен източник на енергия. Засилването на протеиновия синтез доставя на тялото неизчерпаема енергия, като поддържа мускулите в постоянна кондиция. Добавеният Цитрулин запазва мускулите от разпад и подпомага тяхното бързо възстановяване след натоварване. Един по-различен енерджи гел, от който ще останете доволни.

  Вижте повече

Таблица  Списък 

на страница