Добре дошли в нашия магазин !

Fierce

Наличност: В наличност

98,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Fierce - Все по-интензивни, неуморни и чупещи всякакви рекорди тренировки, 365 дни в годината. Това е резултата от този уникален продукт.

Fierce SAN

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 820 gr
Производител: SAN NUTRITION
Категория: НАПОМПВАЩИ

 

Изморени ли сте от вечно продължаващия силов застой? Писнало ви е от половинчато представяне в залата и липса на издръжливост? Разочаровани сте от физиката ви, която, въпреки всички усилия, не се променя по никакъв начин? Вашият дългоочакван отговор на всички тези проблеми е Fierce. Все по-интензивни, неуморни и чупещи всякакви рекорди тренировки, 365 дни в годината, това е резултата от този уникален продукт.

Хранителната добавка Fierce:

• Увеличава гликогеновият запас и васкуларитета;
• Поддържа цялостно напомпване;
• Значително увеличава постиженията, независимо от типа на тренировката.

Fierce

Начин на употреба: Разтворете 1 доза в 330 мл. студена вода и приемете 30 мин. преди тренировка и/или веднага след като се събудите. Трябва да има поне 6 часа разстояние между дозите. Да не се превишават 2 дози за 24 часа.

По време на съхранение Fierce може да стане на бучки. Могат да се появят и утайки. Това не оказва ефект на качеството на продукта.


ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Fierce съдържа Бета-Аланин, който стимулира парестезията (поява на ‘иглички’ по кожата). Моля не се притеснявайте, тъй като това е присъща характеристика за Бета-Аланина.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.