Добре дошли в нашия магазин !

Fat Burn X

Наличност: В наличност

23,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Power Food Fat Burn X - екстремна формула за изгаряне на мазнини, в която умело са съчетани съставките, необходими за пълноценно намаляне на мазнините и редуциране на телесното тегло.

Power FOOD Fat Burn X

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 60 капсули
Производител: POWER FOOD
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

Power FOOD Fat Burn X - Тази уникална формула е разработена с цел да ви помогне тотално да преобразите тялото си. Дори и да сте много прилежни и да хвърляте всички усилия в диетата и в тренировките за изгаряне на мазнини, ефекта може да е само частичен, тъй като тялото се приспособява към новия ритъм и в отговор забавя метаболизма. Комбинирането на няколко съставки с различни функции атакува мазнините от различни посоки.

Power Food разработи за Вас формула за изгаряне на мазнини Fat Burn X, в която умело са съчетани съставките, необходими за пълноценно намаляне на мазнините и редуциране на телесното тегло.

Съдържа няколко подбрани аминокиселини с липотропен ефект, Chromium Picolinate, Caffeine, L-Carnitine и неговата по-мощна форма - Acetyl L-Carnitine. Кофеина е термогенна съставка, която освобождава мастните киселини.

L-Carnitinе и особенно Acetyl L-Carnitine транспортират тези мастни киселини до клетъчните митохондрии, където се метаболизират и изгарят. Хрома контролира нивата на кръвната захар и подтиска чувството за глад към въглехидрати.

Приемайки Fat Burn X, вие може да сте сигурни, че храната, която приемате, ще бъде изразходвана за енергия, а не натрупана в мастните депа.

Начин на употреба: 2 пъти дневно по 2 капсули

Съдържание:

• L-Lysine - 50 mg

• Methionine - 140 mg

• Acetyl L-Carnitine - 60 mg

• L-Carnitine Tartrate - 80 mg

• Chromium Picolinate - 30 mcg

• Phenilalaline - 20 mg

• White Wilow bark Extr. - 100 mg

• Caffeine - 10 mg

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.