Добре дошли в нашия магазин !

Extreme Speed Shot

Наличност: В наличност

3,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Ефективността на Extreme Speed Shot се дължи на екстремни мега - дози (3075 мг) от прецизно подбрани, уникални съставки

Extreme Speed Shot

Детайли

Опаковка: 1 ампула x 25 ml
Производител: OLIMP
Категория: ЕНЕРГЕТИЦИ

 

• Мега доза от 3075 мг енергия в една ампула!

• Отлична абсорбция!

• Супер бързо действие!

Ефективността на Extreme Speed Shot се дължи на екстремни мега - дози (3075 мг) от прецизно подбрани, уникални съставки. Препаратът усилва до максимум процесите за производство на енергия и контролира освобождаването и в моменти на недостиг. Благодарение на течната форма се постига максимална скорост на усвояване и ефективност на активните съставки, съдържащи се в препарата. Всичко това в една удобна 25 мл ампула осигуряваща изключително удобство на използване и възможност за прием по всяко време.

 

Как работи Extreme Speed Shot?

Кофеин - общото съдържание в ампулата е 200 мг (това е 5 пъти повече в сравнение с популярните енергийни напитки), от който 175 мг се осигуряват от екстракт от семена на гуарана, позволяващ стимулиране на тялото в продължение на пет часа. Оптималната комбинация от два източника на кофеин осигурява непрекъснато и оптимално високо ниво на кофеин в тялото. Действието му се изразява в ускоряване на обмяната на веществата, премахване на чувството на умора и подобряване на настроението и концентрацията. Това допълнително засилва изгарянето на мазнини за енергия.

• Високото ниво на стимулиране от наличието на кофеин, може да увеличи катаболизмът на мускулите Протеини (разграждането на мускули). Ето защо Extreme Speed Shot е обогатен с 1000 мг Таурин, с цел намаляване на производството на серотонин и в същото време допринасящ за спиране на катаболизма. Той подобрява метаболизма на въглехидратите и степента на тяхното усвояване в интензивно работещите мускулни клетки и мозъка. Тауринът също така има и положително въздействие върху работата на черния дроб както и върху цялата нервна и сърдечно-съдовата система.

• Добавянето на Глюкоронолактон гарантира поддържането на енергийните трансформации в тялото. Дори по време на дефицит на монозахариди в кръвта това съединение (предшественик на рибозата), увеличава доставката на субстрати необходими за синтез на АТФ - основния превозвач на енергия в организма. Глюкоронолактонът допълнително увеличава количеството на кислород в кръвта и свързва карбоксилните киселини, които в случай на дефицит на глюкоза може да се използват за поддържане на най-високо енергийно ниво.

Съдържащия се в препарата Витамин С, благодарение на своите антиокислителни свойства гарантира поддържането на ниско ниво на Свободните радикали.

• Взаимодействието на кофеин, Таурин и Глюкоронолактон е допълнително подсилено от значителна добавка на Л-Тирозин (100 мг). Това органично съединение изпълнява важна роля във вътреклетъчното предаване на сигнали даващи начало на процесите за производство на енергия.

Витамините от В групата са прекурсори на важни хормони, засягащи скоростта на човешкия Метаболизъм и производството на адреналин и норадреналин. Те гарантират поддържане на доброто функциониране на мозъка и нервната система и на цялото психично ниво по време на физическо усилие. Доставката на витамини от група В осигурява поддържането на оптимално преобразуване на захари, белтъчини и мазнини и подобрява устойчивостта на организма.

 

Предназначение: Продуктът е предназначен за хора водещи активен начин на живот, изложени на интензивна физическа или психическа активност.

Доза: 1 ампула

 

Начин на употреба: 1 ампула (25 мл) преди тренировка или друга физическа или умствена дейност. Разклатете преди употреба. Не трябва да се превишава препоръчваната дневна доза. Не е подходящ за млади хора и деца.

 

Внимание: Високо съдържание на кофеин (200 мг на порция). Продуктът не трябва да се приема по време на бременност, кърмене и от хора с хипертония или сърдечни заболявания, както и от такива с нежелани реакции към някоя от съставките!

Вкусове: череша, портокал

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

MCT Oil

MCT Oil

18,00 лв.
Inosine (Nutrend)

Inosine (Nutrend)

42,00 лв.
MCT

MCT

36,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.