Добре дошли в нашия магазин !

Diet Protein

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Diet Protein - 900 g
77,50 лв.
Diet Protein - 2000 g
153,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

REFLEX Instant Whey - Кралят на суроватъчните протеини! Изключително ниско съдържание на въглехидрати! Изключителният "King of Whey"!

Reflex Diet Protein

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 900, 2000 gr
Производител: REFLEX
Категория: ПРОТЕИН

 

Протеиновата диета е една от най-сложните диети днес.

Ето защо Reflex Nutrition разработи специален диетичен протеин, насочен към всички потребители. Той обаче е изключително подходящ за  женската аудитория по  време на диетичен режим на хранене, тъй като тонизира тялото и поддържа доброто здравословно състояние.

Този специално разработен протеин съдържа биоактивни пептиди и 100% RDA на калций. В садържанието му има  уникално съотношение на пречистен суроватъчен протеин и  Micellar Casein осигуряващи ненадминат източник на протеини, които съдържат биоактивни пептиди. Те спомагат за ограничаване на апетита, стимулиране нива на антиоксиданти (глутатион), насърчаване на здравословната чревна флора и осигуряване на есенциални аминокиселини за възстановяване от упражнения .

В този продукт са включени  и естествени млечни продукти, като калций, който е научно доказано, че подпомага загубата на мазнини и загуба на тегло с до 25%.

Друга важна съставка в съдържанието на нашия диетичен протеин е Кларинола – така наречената свързана линолова киселина.Тя е многократно изследвана и е доказано, че е безопасна, естествена и спомага за загубата на теглото, като намаля мазнините в тялото и в същото време увеличава чистата мускулна маса.

В всяка една порция от представяния протеин се съдържат 3.2 грама на Кларинол-КЛА, което допълнително спомага за запазването на теглото и поддържането на по-добра форма и фигура.

Наскоро завършени изследвания на Reflex Nutrition потвърдиха, че тези 3,2 грама Кларинол ™, не само лесно, спомагат за намаляване на телесните мазнини, но и че го правят  в конкретни области на тялото, където загубата на мазнини е най-желано без спазването на допълнителна диета или силови упражнения.

След проведено шест месечно изследване на продукта, се установи, че намаляването на мастната тъкан при жените става основно в областта на корема и краката.

Повечето сходни продукти също могат да съдържат Кларинол, но в тях неговото количество е по-малко.За да бъде ефективна една диета, то количесвото на Кларинола трябва да е 3,2 грама във всяка доза, за да се постигат наистина добри резултати.

 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.