Добре дошли в нашия магазин !

Стак за диабетици и за хора в преддиабетно състояние

Наличност: В наличност

Цена: 135,00 лв.

Промо цена: 114,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Стак за диабетици и за хора в преддиабетно състояние - суперефективна комбинация от най-добрите хранителни добавки, помагащи на диабетиците и действащи профилактивно за предпазване от диабет.

Стак за диабетици и за хора в преддиабетно състояние

Детайли

Опаковка: 7 продукта
Производител: РАЗЛИЧНИ
Категория: СТАКОВЕ

 

Стак за диабетици и за хора в преддиабетно състояние

1. ALA (Alpha Lipoic Acid) - Scitec Nutrition

2. Cinnamon Bark (Now Foods)

3. Chromium Picolinate (NOW Foods)

4. Selenium (NOW Foods)

5. Folic Acid (NOW Foods)

6. Coenzyme Q10 (Natural Factors)

7. Vitamin C Strong 1000 (Trec Nutrition)


1. ALA (Alpha Lipoic Acid)

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С УНИВЕРСАЛНИ АНТИОКСИДАНТНИ СВОЙСТВА

 Алфа-липоевата киселина е едновременно водно и мастно разтворима, което я прави много мощен антиоксидант. В допълнение към свойствата на детоксикатор, алфа-липоевата киселина регулира кръвната захар и поддържа производството на енергия – ефект, който се оказва от съществена важност по време на диета.

Начин на употреба: 2х1 капсули дневно с храната. Диабетиците би следвало да се консултират предварително с лекар.

 

2. Cinnamon Bark

Оказва благоприятно влияние върху нивото на кръвната захар. Подходящ за диабетици.

Cinnamon Bark (Канела) е ефективен фет бърнър с мощно антиоксидантно действие, който влияе благоприятно на черния дроб, подпомага нервната система и регулира нивата на кръвна захар. 

 • Насърчава здравословното намаляване на тегло
• Подобрява храносмилането 
• Ускорява метаболизма 
• Регулира кръвната захар 
•  Понижава нивата на холестерол
•  Мощен антиоксидант

Традиоционно, канелата се използва като подправка, която улеснява храносмилането. Тя притежава имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства, като неутрализира вредното действие на свободните радикали.

Cinnamon Bark съдържа екстракт от кора на канела, богата на биоактивни съставки. Той повишава инсулиновата чувствителност и подобрява метаболизма на глюкоза.

Cinnamon Bark ускорява метаболизма, съдейства за редуциране на наднорменото тегло и може да намали мастната тъкан в областта на корема. Освен това, той подпомага сърдечно-съдовата система като понижава нивата на вредния холестерол.

Ароматът на канела стимулира мозъчната дейност, подобрява паметта и повишава концентрацията. Също така има тонизиращо и енергизиращо действие.

Cinnamon Bark не съдържа мая, пшеница, соя, мляко,яйца, консерванти, сол, захар или глутен. Продуктът е подходящ за диабетици.


Начин на употреба: 2х1 капсули дневно с храната.


3. Chromium Picolinate

• Регулира на инсулина
• Стабилизира на кръвната захар
• Важен за синтезата на мазнини и протеини
• Влияе силно върху обмяната на мазнините
• Срещу сърдечно-съдови заболявания

Хром (Chromium) като добавка се усвоява най-добре от тялото, когато се приема под формата, наречена хром пиколинат (Picolinate).
Chromium Picolinate
е ключов и незаменим минерал за производството на инсулин в тялото, синтезата на холестерола, мазнини и протеини. Инсулинът е хормонът, който стабилизира нивата на кръвната захар в тялото.

Хром (Chromium Picolinate) е нужен за образуването на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата и затова понякога е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса.

Изследвания показват, че ниски нива на хром в кръвната плазма са индикация за заболяване на коронарната артерия. При бременни жени е необходим допълнителен прием на хром поради развиващия се зародиш. Дефицитът на хром води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини.

Chromium Picolinate има голямо значение за профилактиката на захарния диабет и сърдечно-съдовите заболявания, той също така забавя процесите на стареене. С възрастта нивата на хром в организма намаляват и приемът му като хранителна добавка е задължителен.


Начин на употреба:
1 капсула дневно с храната.


4. Selenium

• Мощен антиоксидант
• Срещу сърдечно-съдови заболявания
• Ключов минерал за много метаболитни процеси
• Подпомага сърцето, черния дроб
• Важен за функцията на щитовидната жлеза

Селен (Selenium) е незаменим микроелемент за човешкото тяло. Той е ключов минерал за много метаболитни процеси. Заедно с витамин Е, селенът проявява мощен антиоксидантен ефект, като инхибира свободните радикали на клетъчно ниво, което го прави един от най-важните минерали за общото здраве.

Селенът и витамин Е функционират съвместно, като подпомагат образуването на антитела и поддържат нормалната функция на сърцето и черния дроб.

Selenium е изключително важен за производството на хормона на щитовидната жлеза - тироксин, като по този начин провокира мастния и енергийния метаболизъм. Освен това стимулира антитоксичната защита, нормализира синтезата на нуклеиновите киселини и белтъчини, подобрява репродуктивната функция, влиза в помощ при борбата срещу рака на простатата.

Selenium играе жизненоважна роля при редица процеси – от активирането на щитовидните хормони до регенерация на витамин С.

Дефицитът на Селен се свързва с появата на ракови и сърдечни заболявания, наблюдава се чувство за умора, високи нива на холестерол в кръвта, инфекции, увреждания на черния дроб, стерилност и др.


Начин на употреба:
2х1 капсули дневно с храната.


5. Folic Acid

• Здраве за бременни жени
• Намаляване на риска от анемия
• Придаване на енергия и тонус
• Намаляване на риска от сърдечно-съдови болести
• Стимулиране на нервната система

Фолиева киселина (Folic acid) е водноразтворим витамин от B комплекса, който подпомага изграждането на здрави клетки. Водно разтворим означава, че Фолиева киселина (Folic acid) не се задържа дълго време в тялото и трябва да се приема ежедневно, за да се поддържат необходимите нива.

Фолиева киселина (Folic acid) е един от витамините, при който най-често се получава недостиг, и в същото време, това е един от витамините, които най-трудно се усвояват от човешкото тяло. По време на значително нарастване на тялото или при бременност нуждата от Фолиева киселина (Folic acid) е по-голяма.

Недостиг на Фолиева киселина (Folic acid) може да доведе до риск от анемия . Формулата, която NOW Foods предлага, е с добавен Витамин В12 за подсилване на ефекта и по-добро усвояване на фолиевата киселина.

Комбинацията на В12 и фолиева киселина дава повече енергия на вашето тяло. Приемът на фолиева киселина намалява риска към сърдечно-съдови болести, подобрява производството на червени кръвни тела, подобрява тонуса и функциите на нервната система.

Формата на фолиевата киселина, използвана при хранителните добавки, се усвоява по-добре от тази в храната.


Начин на употреба: 1 таблетка дневно.

6. Coenzyme Q10

Коензим Q10 притежава мощна антиоксидантна активност, благодарение на която участва в защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Той присъства във всички клетки на човешкото тяло и допринася за усвояването на енергията.

Сърдечният мускул, черният дроб и имунните клетки притежават най-голямо съдържание на коензим Q10 и поради тази причина, те имат най-остра нужда от него.

Коензим Q10 подпомага правилната дейност на имунната и сърдечно-съдовата системи и благоприятства обмяната на веществата.

Приложение: 100% натурален, естествено ферментирал коензим Q10, съдържащ единствено натурални транс изомери, идентични с тези в човешкото тяло. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

 

Начин на употреба: 1 таблетка дневно с храната.

Забележка: Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или при прием на лекарствени препарати за кръвното налягане или за разреждане на кръвта.

Съдържание 1 капсула:
Коензим Q10 (микроорганизми) - 200 mg

Други съставки: Масло от оризови трици, софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков).

 

7. Vitamin C Strong 1000

• Ефективен антиоксидантен комплекс
• Естествена подкрепа за имунната система
• 1000 мг витамин C в една таблетка
• Формула с постепенно освобождаване

Начин на употреба: 1 таблетка дневно с храната.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.