Добре дошли в нашия магазин !

стак Devil's Pump + DuraMAX

Наличност: В наличност

Цена: 111,00 лв.

Промо цена: 88,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Стак „Devil's Pump + DuraMAX”  - тази комбинация от POWER FOOD съчетава в себе си само доказано добре работещи компоненти. Вие ще забележите при употребата на този доказал ефективността си стак, че притежавате повече енергия както за нормален жизнен цикъл, така и при тежки физически натоварвания, и най-важното, разбира се, загуба на така досадните излишни килограми.

 Стак Devil's Pump + DuraMAX

Детайли

Стак Devil's Pump + DuraMAX

Devil's Pump

Опаковка: 900 gr, 30 дози
Производител: POWER FOOD
Категория: НАПОМПВАЩИ

 

Преди около 2 години последната азотна напомпваща матрица, която наистина работеше, изчезна от българския пазар. Хората, които употребяват редовно напомващи формули, все по-често говорят и недоволстват от продуктите, които са си закупили като за скъпа лимонада. Отстраняването на „жизнено важни компоненти” от бустерите се рекламира като версия 2, версия 3 и така нататък.

Но Devil‘s Pump на Power FOOD е друга порода азотен бустер. За характера му ще узнаете още след десетата минута, тогава започват да работят така наречените ментални стимулатори: кофеин, фенилаланин, таурин, фосфор.

Не след дълго в кръвта ви ще нахлуе мощна креатинова матрица, специално подбрана да изкъртите железата в залата или да приключите нормалното съществуване на съперника си на ринга.

Идва интересната част - подържащ мускулатурата комплекс, състоящ се от уникална глутаминова матрица, която липсва в конкурентните на Devil‘s Pump матрици. Уникалното съчетание от Глутамин хидрохлорид, Глутамин Алфакетоглутерат, Глутаминови пептиди, Лизин Монохидрат, Изолевцин ЕтилЕстер на практика ограничават до минимум  започналите катаболни процеси.

Още по-интересно става, когато започне да работи напомпващата матрица, състояща се от ААКГ и Аргинин Хидрохлорид. Още след десетото повторение ще имате най-изпъкналата и венозна мускулатура, която до момента не сте и предполагали, че може да притежавате.

Разбира се, матрицата Devil‘s Pump нямаше да бъде пълна, ако липсваше възстановяващия комплекс от верижно разклонени аминокиселини, Ацетил Цистеин, Ванадил сулфат.

Devil's Pump
Начин на приемане: Разтворете 1 пълна мерителна лъжица в 200 мл вода и изпийте разтвора 30 минути преди да съсипете фитнеса или да нокаутирате някой.

Състав за 1 доза от 30 gr:

• Калории - 31

• Въглехидрати - 5.6 mg

• Калций - 140 mg

• Витамин С - 250 mg

• Магнезий - 110 mg

• Фосфор - 180 mg

• Хром пиколинат - 230 мкг

• Натрий - 130 mg

• Кофеин - 30 mg

• Бета Аланин - 3 gr

АНАБОЛНА КРЕАТИНОВА МАТРИЦА - 6900 mg
Микронизиран  Креатин Монохидрат, Три-Креатин Малат, Креатин Етил Естер, Креатин ХидроХлорид.

АМИНО МАТРИЦА - 7170 mg
Таурин Етил Естер, Глутамин ХидроХлорид, Глутамин Алфакетоглутерат, Глутаминови Пептиди, Лизин Монохидрат, Изолевцин Етил Естер ХидроХлорид.

АРГИНИНОВА МАТРИЦА - 3500 mg
ААКГ, Аргинин ХидроХлорид

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАТРИЦА - 3860 mg
BCAA-Изолевцин, Левцин, Валин, Н –Ацетил-Цистеин, Л-Фенилаланин, Ванадил Сулфат

DuraMAX

Опаковка: 1000 gr, 50 дози
Производител: POWER FOOD
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

Почти 70% от атлетите си задават въпроса „Какво, по дяволите, куца във възстановяването ми”. За бодибилдерите най-честият въпрос е „Защо не нараствам и мускулите не са ми достатъчно твърди”. В общи линии, отговорите на тези въпроси „изплуват” след много месеци лутаници, болка и травми. Ако Вие сте от тези 70% и четете това, проблемите за Вас свършват с края на това описание, дори може и да не го прочетете до края, просто прибавете към вашето ежедневие DuraMAX.
DuraMAX сама по себе си е уникална матрица от аминокиселини с разклонена верига (BCAA) във възможно най-ефективното съотношение 8:1:1.

Power FOOD DuraMAX - най-модерната и ефективна формула за момента на кaтaлизaтop за интра-тренировъчен прием.

• Изгpaждa чиста мускулна маса.
• Изгapя мaзнинитe.
• Пoдпoмaгa възcтaнoвявaнeтo на мускула.

Hoвия DuraMAX 8:1:1 e нaй-ycъвъpшeнcтвaният кaтaлизaтop в cвeтoвeн мaщaб. Невероятно съотношение на аминокиселини с разклонена верига, като акцента е на най-необходимата аминокиселина - ЛЕВЦИН (L-Leucine). 7500 mg левцин на доза звучи добре, нали?. Приема се преди, по време и след тренировка. Липcaтa нa зaxapи и въглexидpaти поставят продукта сред най-пречистените и усъвършенствани формули.

DuraMAX 8:1:1 e нayчнo и експериментално фopмyлиpaн cпeциaлнo, зa дa yвeличи мнoгoкpaтнo интeнзивнocттa нa вaшaтa тpeниpoвкa и дa нacъpчи oптимaлния cинтeз нa пpoтeин и възcтaнoвявaнeтo в  мycкyлa. Дoкaзaл cвoятa eфeктивнocт при създаване на иновативни бутикови продукти за професионални спортисти на световно ниво, производителя Power FOOD внедрява формулата за масово производство и създава комбинация  oт aктивни cъcтaвки, кoятo yчacтвa в ключoвитe клeтъчни пpoцecи и дoпpинacя зa oптимизиpaнe нa paбoтaтa и издpъжливocттa нa мycкyла.

Power FOOD DuraMAX

За да увеличите своята чиста мускулна маса, издържливост и изгорите ненужните мазнини, винаги може да разчитате на DuraMAX 8:1:1. Приемайте винаги преди, по време и след тренировка, за да сте 100% сигурни, че ще подпомогнете оптималното възстановяване на мускулатурата.

DuraMAX 8:1:1 е с отличен вкyc и paзтвopимocт нa cъcтaвкитe. Toвa e eдин изключитeлнo лeceн зa пpигoтвянe пpoдyкт, кoйтo cъщeвpeмeннo ви cнaбдявa c вcичкo нeoбxoдимo зa eднa xapдкop тpeниpoвкa.


Начин на употреба: 1 мерителна лъжица (20 гр.) преди тренировка. Дозата може да се приема и по време или след тренировка

Левцин

Основно физиологично въздействие на левцина

Основното въздействие на левцина е стимулирането на протеиновия синтез в мускулите ни, при което последните нарастват. Левцинът не може да бъде синтезиран от тялото и затова винаги трябва да бъде приеман от хранителни източници.

Оптимални дози

За да бъде приемането им оптимално, най-добре е да приемате левцина и другите разклонени аминокиселини отделно от другите си протеинови/аминокиселинни хранителни добавки, тъй като в противен случай ще бъдат абсорбирани само разклонените аминокиселини.
Оптимални резултати се постигат, когато разклонените аминокиселини се приемат около 30-60 мин. преди и след тренировката, за да бъдат създадени условия за растеж на мускулите.

Дневната доза за нетрениращи хора е около 16 мг. левцин на килограм тегло дневно, а за трениращи трябва да се увеличи - за 90-килограмовия билдър това означава, че трябва да вземе от 2 до 4 гр. левцин преди тренировка, след нея и още веднъж преди да си легне или посреднощ.

Допълнителни физиологични въздействия на левцина

Левцинът съдейства за укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан, и стимулира синтеза на аминокиселината глутамин.

Левцинът превъзхожда другите аминокиселини в предизвикването на инсулинова реакция. Той създава условия за продължително отделяне на инсулин (инсулиново плато), което пък от своя страна създава по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото.

По какъв начин левцинът се усвоява от организма?

След поемането му през устата левцинът, както и другите разклонени аминокиселини, се абсорбира от тънкото черво и се пренася до черния дроб, където през няколко стъпала се превръща в бета-хидрокси-бета-глутарил КоА, който пък се превръща в ацетил-КоА с участието на В-витамини. Анаболният ефект се на левцина се дължи всъщност на веществото бета-хидрокси-бета-глутарил КоА.

Валин

Валинът е есенциална аминокиселина, която човешкият организъм не може да синтезира самостоятелно и която има стимулиращи свойства по отношение на растежа, мускулната маса и възстановяването на тъканите, поради което е най-разпространен в мускулната тъкан. Валинът може да служи като източник на енергия, със съхраняващ глюкозата ефект, благодарение на което стимулира и повишава умствената енергия. Освен това той поддържа азотния баланс в тялото и предотвратява интоксикацията с амоняк при повторна резорбция на урината от бъбреците.

Дефицитът на валин може да увреди миелиновата защитна обвивка на нервите и да предизвика дегенеративни неврологични състояния. При хора с нарушения във валиновия метаболизъм се наблюдава и специфично заболяване, известно като синдром на Менкес – при него урината на болните започва да мирише на кленов сироп, което е предвестник на тежки неврологични увреждания, като летаргия, умствена изостаналост и дори кома.

Валинът, приеман в рамките на съпътстваща терапия или оздравителна диета, може да помогне за лечение на заболяване на черния дроб и жлъчния мехур, както и увреждане на тези органи, причинени от алкохолизъм и злоупотреба с наркотици. Аминокиселината може да помогне за лечението или дори доведе до пълно възстановяване при чернодробна енцефалопатия, или други увреждания на централната нервна система, причинени от чернодробна недостатъчност или злоупотреба с алкохол. Валинът намира широко приложение за предотвратяване на загуба на мускулна маса при диабет и за предотвратяване на амонячна интоксикация при лежащо болни.

Изолевцин

Изолевцинът е една от есенциалните аминокиселини. Той е необходим за образуването на хемоглобина и за стабилизиране и регулиране на кръвната захар и енергийното ниво. Метаболизира в мускулната тъкан и е една от 3-те аминокиселини с разклонени вериги. Тези аминокиселини са ценни за спортисти, тъй като увеличават енергията на тялото, повишават издръжливостта и подпомагат заздравяването и възстановяването на мускулната тъкан.

При страдащи от различни психични и физични заболявания се открива недостиг на изолевцин. Симптомите са подобни на тези при хипогликемия.

Източници на изолевцин са следните храни: бадеми, кашу, пилешко месо, нахут, яйца, риба, леща, черен дроб, месо, ръж, повечето семена и белтъчините от соя. Съществува и под формата на добавки. Добавъчният изолевцин винаги трябва да се взема правилно балансиран спрямо другите аминокиселини с разклонени вериги левцин и валин по около 2 mg левцин и валин на 1 mg изолевцин. Комбинирана добавка, чрез която се доставят и 3-те аминокиселини с разклонени вериги, съществува и е по-удобна за употреба.

Изолевцинът е аминокиселина, която заедно с левцина и валина образува така наречената група аминокиселини с разклонена верига (BCAA), отговарящи за производството на протеини, глюкоза и редица други аминокиселини, необходими за правилното протичане на основните жизнени функции. Недостигът на изолевцин се среща само при хора, които спазват строги ниско протеинови диети, като симптомите могат да включват главоболие, виене на свят, умора, депресия, объркване и раздразнителност. Често пъти дефицитът на изолевцин може да имитира симптомите на хипогликемия.

Допълнителният прием на изолевцин с храната или под формата на добавки повишава издръжливостта и подпомага възстановяването при травма или операция и ускорява зарастването на рани. Поради участието си в производството на хемоглобин и регулиране на нивата на кръвната захар, аминокиселината присъства и в профилактиката на анемия и диабет.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.