Добре дошли в нашия магазин !

CreMAGnaVol

Наличност: В наличност

65,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AllMAX CreMAGnaVol - мощен, моментален положителен ефект за първи път и всеки път. CreMAGnaVol 3MPD™ има силата да Ви достави главозамайващи резултати. Никога в историята на добавките 3MPD™ фармацевтичната технология не е била съчетавана с креатин-Магнезиев хелат (Creatine MagnaPower).
3MPD™
има силата да промени всичко, което си мислите, че е знаете за хранителните добавки.

AllMAX CreMAGnaVol

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 240 tabs
Производител: ALL MAX
Категория: КРЕАТИН

 

AllMAX CreMAGnaVol - мощен, моментален положителен ефект за първи път и всеки път. Ето това Ви осигурява тази невероятна хранителна добавка.

Можете ли да си осигурите 30 дни, изпълнени със сила, мощ и по-голям размер при тренировка? CreMAGnaVol 3MPD™ има силата да Ви достави главозамайващи резултати.

Никога в историята на добавките 3MPD™ фармацевтичната технология не е била съчетавана с креатин-Магнезиев хелат (Creatine MagnaPower).
3MPD™
има силата да промени всичко, което си мислите, че е знаете за хранителните добавки.

CreMAGnaVol Ви предоставя пълен 30 дневен цикъл на екстремен трислоен креатин хелат състоящ се от мощна формула, защитена с множество патенти, проектирана да достави поразителна допълнителна мощ, сила и размер и то бързо!

CreMAGnaVol Ви осигурява 5 грама от най-висок клас мултипатентован креатин-хелат.

Резултатът от приемът на тази хранителна добавка е впечатляващ – Вие сте по-мускулест и добавяте все повече сила и мощ при всяка тренировка.

ALLMAX е пионер в развитието и освобождаването на тази уникална и високо ефективна система за доставка на сила и мощ. Всяка фаза на 3MPD ™ CapTAB е създадена в съвсем отделен процес. Всеки компонент е проектиран със специфични, с индивидуално освобождаване характеристики. След като всяка фаза е самостоятелно завършена, всички те се обединяват заедно, за да се постигне фармацевтично вдъхновена система за доставка на енергия.

Резултатът е постигане на поразителна сила, мощ и размер.

CreMAGnaVol драстично увеличава размера, силата и мощта. Компанията ALL Max прибавя пълноправна 3MPD™ CapTABS система във всяка кутия CreMAGnaVol. Това ще Ви помогне само за 30 дни да изпитате драстични подобрения по отношение на мускулната сила, размера и зашеметяващ ръст в обема на мускулите. CreMAGnaVol
Какво ще получите, приемайки тази хранителна добавка:


• 185% увеличение на мускулната сила
• 1600 мг BETASYNTH Бета-Аланин (на ден)

Креатинът MagnaPower (Магнезий креатин хелат) - Според изследователи от Западният Вашингтонски университет, допълнението с магнезиев креатин хелат подобрява не само анаеробната продукция, също както и другите форми на креатин, но и аеробното изразходване. Преведено, това означава, че издръжливостта на всеки атлет или културист може значително да се подобри, а също и ефективността си , а така по-бързо да постигне желания ефект от тренировката чрез използване на магнезиев креатин хелат.

Формирането на хелатор на креатина с магнезий, използвайки патентована технология, може да предпази креатина от унищожаване в храносмилателния тракт и да достави по-големи количества от физиологично активната му форма до мускулните клетки.

Като лесно усвоим източник на креатин и магнезий, CreMAGnaVol помага да се подобри усвояването му.

Нито глюкозата, нито декстрозата са необходими, за да се повлияе на абсорбацията на креатина с CreMAGnaVol, тъй като инсулиновата импулсния не участва в неговото усвояване. Без въвеждането на глюкоза, за да се предизвика скок на инсулина, тялото може да остане в глюкагонов зависимим режим по време на интензивните тренировки. Вие добивате повече енергия, като същевременно увеличавате общата мускулна маса на тялото. Резултатът - мощен Креатинов хелат в рамките на мощна система за доставка на 3MPD™, която Ви дава абсолютно несравними резултати, които никога не сте имали преди.

ALLMAX изследователите не спират дотук. Те винаги са настоявали да създават най-ефективните и мощни добавки за подобряване на производителността. Именно затова ALLMAX изследват най-мощната комбинация за подобряване на ко-факторите, предназначени за подобряване на нивото на бионаличността на всяка една от основните съставки CreMAGnaVol.

Някои казват, че бета-аланинът е съперник на креатина. В действителност обаче, те работят заедно в синхрон, за да постигнат още по-големи резултати. Бета-Аланинът засяга не само силата на Вашите мускулни контракции, но той също така намалява скоростта, с която мускулите реагират по време на интензивните тренировки. Резултатът - невероятна продължителност и изпълнение! Стимулирате Вашите мускули по-дълбоко, отколкото някога сте предполагали.

Бетаинът е включен за по-нататъшно повишаване на силата и изходната мощност не в малка доза – а в 400 мг на ден! Той доказано подобрява производителността на упражненията. Участниците всъщност подобряват мускулната си издръжливост и производителността си. Тези статистически значими резултати са постигнати само за 2 седмици!

OctaCosanol (C28H58OH) е много мощен ускорител на тъканната оксигенация.

Намаляването на умората и подобрената производителност са от решаващо значение във фитнеса.

Никоя друга добавка на пазара не е създадена и специално предназначена, за да подобри способността Ви при използването на кислорода и да подобри ефективността Ви във фитнеса.

Този резултат се постига единствено чрез смесването на най-добрите по рода си, подкрепени от редица изследвания съставки, които увеличават ефективността Ви многократно повече и по-бързо. Увеличете силата и постигнете мускулен растеж надминаващ всиките Ви мечти.


Начин на употреба: Като хранителна добавка се приемат 4 таблетки няколко пъти дневно с вода, със или без храна.

Тренировъчни дни: (вечерна сесии): При събуждане предприеме първата доза, а втората доза след интензивните тренировки. (Сутрешни тренировки): Вземете първата доза след тренировка, а втората доза от 6 до 8 часа по-късно. (Обедна сесия): Вземете първата доза след тренировка, а втората доза преди да заспите.

Нетренировъчни дни: Вземете първата доза преди събуждане, а втората доза от 6 до 8 часа по-късно.

Supplement Facts

CreMAGnaVol®

Serving Size: 4 CapTABs
Servings Per Container: 60
 
Amount Per Serving % Daily Value*
 
 
CREMAGNAVOL® 3MPD™
CREATINE CHELATE CAPTAB
3,712 mg  
 
   CREATINE MAGNAPOWER®
   Chelated Creatine Delivery System
2,500 mg  
      Creatine MagnaPower® (Creatine-
      Magnesium Chelate)
2,500 mg
   MYO-FORCE EPO™
   Power and Endurance Oxygenation Complex
1,016 mg  
      Beta-Alanine (as CarnoSyn®) 800 mg
      Betaine (as Anhydrous) 200 mg
      Octacosanol (C28H58O) 16 mg
 
   BIOCORE DELIVERY MATRIX 196 mg  
      Naringin (Bioflavonoid) 148 mg
      Cinnulin PF® (as Aqueous Cinnamon Extract) 40 mg
      4HIL™ (as 4-HydroxyIsoLeucine) 8 mg
 
   3MPD™ SUSTAINED-RELEASE TECHNOLOGY
   MATRIX
30 mg  
      METHOCEL™ (Polymerized Hygroscopic Delay
      Matrix)
15 mg
      CROSCAR™ (Cross-linked Sodium
      Carboxymethylcellulose)
10 mg
      MALTRIN™ (Maltodextrin-based Absorption
      Complex)
5 mg
 

OTHER INGREDIENTS: Stearic Acid, Magnesium Stearate, Color Black Lake Blend, FD&C Blue 2.

 

ALLERGEN INFORMATION: Produced in a facility that also handles Milk, Egg, Fin Fish, Soybeans and Wheat.

 

DIRECTIONS: Take 4 CreMAGnaVol® 3MPD™ CapTABs twice daily. Drink plenty of water and take with or without food.

 

* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet

† Daily Value not established

Supplement facts vary based on size and flavor.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.