Добре дошли в нашия магазин !

Crea Pump (BioTech)

Наличност: В наличност

43,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

BioTech USA Crea PUMP - с употребата на на този супер креатин Вие сте на правилния път за постигане на екстремно увеличение на мускулната маса.

Crea Pump (BioTech)

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1000 gr
Производител: BIOTECH USA
Категория: КРЕАТИН

 

BioTech USA Crea PUMP

Задълбочени изследвания сочат, че оралният прием на креатин под формата на добавка, ефективно подобрява максималното производство на сила от мускулите при спортистите. Научно-разработеният продукт Crea PUMPсъдържа технологията CreaRAGE™. Тя възпламенява огромен креатинов залп във Вашите мускули и рефлектира в масивно увеличаване на силата по време на тренировка. Произведен на основата намулти-интервален принцип, последователно освобождава 7 вида креатин (включително неговите буферирани и микронизирани форми) в кръвотока, с цел поддържане на увеличеното ниво на мускулна мощ за по-дълъг период от време.

Транспорт на креатин с помощта на CarboX!

Изключителната ефективност на CreaRAGEе допълнително увеличена с CarboX -съчетание от шест различни вида въглехидрати, което действа като мулти-интервален агент затранспорт на креатин директно в митохондрията на мускулните клетки - мястото за синтез на АТФ.

Подкрепа с аминокиселини по време на Вашата тренировка посредством aRECOVER

BioTech USA Crea Pump също така съдържа aRECOVER, специфично създадена смес от аминокиселини, обогатена с BCAA, L-глутамин и L-аргинин, за поддържането на след-тренировъчното мускулно възстановяване.

С употребата на BioTech USA Crea PUMP Вие сте на правилния път за постигане на екстремно увеличение на мускулната маса.

 

Употреба: Вземете 1 лъжичка (равна прибл. на 50 гр.) с 300 мл студена вода или напитка по ваш избор. Използвайте една доза на Crea PUMP сутрин и една доза веднага след тренировка. В нетренировъчни дни използвайте една порция сутрин и в следобедните часове.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Cell Tech Performance

Cell Tech Performance

Цена: 73,00 лв.

Промо цена: 58,00 лв.

     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.