Добре дошли в нашия магазин !

CM2 Nitrate

Наличност: В наличност

74,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

CM2 Nitrate е мощен "Супер Креатин" и е по-силен от другите "обикновени Креатинови" продукти на пазара! Когато се усвоява и оползотворява в тялото, той е мощна анаболна смес, която ще увеличи мускулната маса, силата и издръжливостта.

CM2 Nitrate

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 240 капсули
Производител: SAN NUTRITION
Категория: КРЕАТИН

 

CM2 Nitrate е мощен "Супер Креатин" и е по-силен от другите "обикновени Креатинови" продукти на пазара! Когато се усвоява и оползотворява в тялото, креатина е мощна анаболна смес, която ще увеличи мускулната маса, силата и издръжливостта.

Въпреки това, креатина е много нестабилен, заради това максималното усвояване и асимилация не е лесно да се постигне. В действителност, в обикновените креатинови продукти голяма част от активната му съставка е унищожена и количеството, което се използва от организма е много малко.

Няколко безплодни опити са правени за решаване на проблема, но когато CM2 Nitrate беше създаден, дойде "денят за разплата". В организма обикновения Креатин лесно се разгражда в страничен продукт наречен Креатинин, който е безполезен. CM2 Nitrate е включил научни доказания Креатин нитрат.

Нашата технология на молекулярно ниво променя обикновената Креатин молекула с азотна киселина. Чрез сливане на 2 - азотна киселина (която е силно разтворима с вода) и Креатин, ние бяхме в състояние да създадем CM2 Nitrate, като Креатина лесно се абсорбира и използва от тялото.

Друго предимство на CM2 Nitrate се върти около неговото увеличаване на вазодилатацията на мускулите, като по този начин се постига увеличаване на доставката на хранителни вещества. В миналото това е било постигнато с неефективни соли Аргинин и естери като Аргинин AKG (алфа-кето глутарат).

Сега, в допълнение към първата смес, която предвижда вазодилатация, азотната киселина съдържа и други ползи, полезни за спортистите. В едно от последните плацебо-контролирано проучване, леко повишаване на нитратния прием води до увеличаване на издръжливостта и подобряване на кислородния поток.

Но друга интересна полза на Креатин нитрата е да действа за по-лесното проникване и чревната абсорбция. С други думи, прави го по-лесно за другите компоненти във формулата (като B-Аланин & Di-L-Аргинин Malate) за да се абсорбира по-добре в кръвния поток.

Сега спортистите ще се възползват от предимствата на Креатина само с една десета от редовната доза. Точно така! Това е много по-силен от всички други "обикновени Креатинови" продукти.

CM2 Nitrate

Всяка доза от CM2 Nitrate също произвежда B-Аланин, предшественик на Carnosine. Повишените нива на Carnosine се предлагат и за ограничаване на млечната киселина в скелетните мускули чрез адаптиране към отрицателните йони на водорода.

По-просто казано: ще имате възможност да тренирате по-тежко и да направите повече повторения с тежестите, тъй като високите нива на Carnosine в мускулите ще забавят появата на умора, дори по време на най-интензивните и стресиращи тренировки.

В резултат на това потребителите ще увеличат мускулната сила, издръжливост и увеличаване на експлозивната сила и скорост.

 

Добавянето на B-Аланин предвижда как тялото трябва да постигне максимално ниво на Carnosine. Но освен това, B-Аланин работи в синхрон с цялата формула CM2 Nitrate и работят по-добре. CM2 Nitrate и Di-L-Аргинин-L-Малат.

Това съединение е известно като клетъчно сигнализиращ агент и участието му в много много полезно биологично действие в организма, включително хранителна доставка, осигуряване на кислород и складиране на гликоген. Всяка доза от CM2 Nitrate разширява кръвоносните съдове, по-добро кръвоснабдяване и значително ускорена хранителна доставка.

Не забравяйте лошите новини за това, че Креатина е нестабилен, това е защото "обикновения Креатин" е неефективен. CM2 Nitrate лесно се разтваря в разтвор и остава непокътнат, което го прави един Креатинов продукт, който е действително стабилен във вода.

Това значи, че действително ще се извлекат ползите от Креатина, вместо само отрицателни странични ефекти.

Сега, когато имате всички факти, очевидно е, че CM2 Nitrate представлява най-новите научни открития в Креатина, Аргинина и мускулната технология за Carnosine доставка. CM2 Nitrate надминава всички "обикновени Креатинови" продукти.

 

Ето акцентите на CM2 Nitrate:

• Лесно, бързо и пълно усвояване на Креатина и всички други анаболни съединения във формулата, за повишена разтворимост във воден разтвор.

• Помпаща технология, която засилено осигурява кислород, складиране на гликоген и повишена доставка на хранителни вещества.

• Увеличена мускулна маса, сила и издръжливост във всяка тренировка поради добавянето на Carnosine бустер B-Аланин (който е бил тестван от университети).

 

Съдържание в 1 доза 6 капсули:

• Ди-Л-Аргинин Малат 2 гр

• Б-Аланин 1.6 гр

• Креатин Нитрат 1 гр

Съставки: Calcium Carbonate, Cellulose, Stearic Acid, Silicon Dioxide, Croscarmellose, Hypromellose, Magnesium Stearate.No Yeast, Corn, Wheat, Sugar, Salt, Soy, Dairy, Citrus, Fish, Or Preservatives Added.

 

УПОТРЕБА: Приемете по 6 капсули 1 или 2 пъти дневно, като единия път 30 минути преди тренировка, а другият веднага след.

 

Всички продукти на нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Green Bulge

Green Bulge

70,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Други хора маркираха този продукт със следните кл. думи:

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.