Добре дошли в нашия магазин !

CGT Blast +

Наличност: В наличност

42,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Pure Nutrition CGT Blast + - предназначен за всеки сериозен атлет, който иска повече сила и издръжливост, и перфектно възстановяване. С CGT Blast+ ще сте в състояние да правите по – дълги и интензивни тренировки и ще забравите за мускулната треска. Продукта се базира на трите важни за всеки атлет аминокиселини – Креатин, Глутамин и Таурин, а за още по – добър ефект CGT Blast+ съдържа и бета-аланин.

cgt blast plus

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 600 gr
Производител: PURE NUTRITION
Категория: КРЕАТИН

 

CGT Blast е комплексна формула, която включва комбинацията от Креатин, Глутамин и Таурин, а формулата вече е обогатена и с бета-аланинCGT Blast+ е предназначен за всеки сериозен атлет, който иска повече сила и издръжливост, и перфектно възстановяване. С CGT Blast+ ще сте в състояние да правите по – дълги и интензивни тренировки и ще забравите за мускулната треска. Продукта се базира на трите важни за всеки атлет аминокиселини – Креатин, Глутамин и Таурин, а за още по – добър ефект CGT Blast+ съдържа и бета-аланин.

 

  • • Осигурява креатин, глутамин и таурин
  • • С добавен бета-аланин
  • • Отлична разтворимост и превъзходен вкус
  • • Без съдържание на захари
  • • С малтодекстрин
  • • Подобрява силата и издържливостта
  • • Подпомага възстановяването

Една от съставките на CGT Blast+ е креатин монохидрат, смятан за една от най – предпочитаните добавки от спортистите, осигуряващ повече мускулна сила и растеж.  Креатина увеличава производството на АТФ, който е главния източник на енергия за мускулите. Креатин монохидрат също така съдейства за повишаване на издържливостта и скъсява времето за възстановяване между отделните тренировки. Не на последно място, креатин монохидрат хидратира мускулните клетки, като по този начин увеличава техния обем.

Формулата на  CGT Blast+ включва и глутамин, който е най – разпространената  аминокиселина във вашето  тяло. На Глутамина се падат около  60% от общото количество аминокиселини. Глутамина е важен за много функции във вашето тяло, особено за поддържането на имунната система. Тази аминокиселина се изчерпва по време на тренировка и ако не се възстанови настъпва катаболнизъм. CGT Blast+ възстановява неговите нива, предпазвайки Ви от мускулен разпад и стимулирайки растежа на мускулите. Глутамина също така подобрява способността Ви за възстановяване след всяка тренировка.

Също така, CGT Blast+ съдържа и аминокиселината  таурин, който обикновено присъства в енергийните напитки. Причината за това е, че таурина има подобно на креатина действие, по отношение повишаването на енергийните нива и мускулния обем. Освен това, таурин стимулира умствената дейност. Тази аминокиселина ще Ви помогне да се възстановите не само физически, но и психически, което също е важно за атлетите. Таурина повишава инсулиновата чувствителност, което подобрява усвояването на глутамина и креатина и транспортирането им до мускулите.  CGT Blast+ е обогатен и с бета-аланин. Това е аминокиселина, която повишава карнозина, като по този начин увеличава мускулната сила и мускулния размер, и подобрява представянето в залата.


Начин на употреба:  Приемайте една доза ( 2 лъжички = 22 грама ) 30-45 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.