Добре дошли в нашия магазин !

Cell Tech Performance

Наличност: В наличност

Цена: 73,00 лв.

Промо цена: 58,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Най-мощната креатинова формула за изграждане на мускулна маса, която някога е създавана!

Cell Tech Performance

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1400 gr
Производител: MUSCLETECH
Категория: КРЕАТИН

 

Перфектната креатинова формула за тези, които трудно качват мускулна маса и сила!

Най-мощната креатинова формула за изграждане на мускулна маса, която някога е създавана!

Cell Tech Performance е научно разработена хардкор креатинова формула, предназначена за хора, които имат проблеми с трупането на размери и силата. Тази защитена с патент креатинова формула съдържа най-важните съставки, подкрепени от над 30 изследвания, провеждани в последните няколко десетилетия.
Cell Tech PerformanceПо-бърз мускулен растеж

Всяка доза от Cell Tech Performance доставя 3.5 грама HPLC – сертифициран креатин монохидрат и 1.5 грама креатин HCL. В едно проучване субектите, които консумират количеството креатин и въглехидрати, съдържащи се в Cell Tech Performance при зареждаща фаза, качват средно килограм и половина мускулна маса за 7 дни. Субектите, приемащи креатин със сок, качват само около 300-400 грама.

Увеличена сила

В друго проучване субектите, консумиращи количеството креатин и въглехидрати, съдържащи се в 2 мерителни дози Cell Tech Performance, чувствително повишават силата си на лежанка, лег-преса и бицепсово сгъване.

Подобрен транспорт на хранителните вещества

Всяка доза от 2 мерителни лъжици Cell Tech Performance включва 200 милиграма от мощното съединение алфа-липоева киселина (ALA). Изследванията сочат, че ALA помага да се подобри усвояването на креатина и глюкозата в мускулните клетки чрез специализирани транспортьори.

По-голям мускулен размер и пълнота

Cell Tech Performance доставя многоетапна комбинация от въглехидрати, която предизвиква мощен скок на инсулина след тренировка. Това помага за пренасянето на креатина и другите хранителни вещества в мускулите, за бързото попълване на гликогена, подобрявайки интензитета на мускулното разширяване.

Без нужда от правене на цикли

Клинично проучване показва, че постоянното използване на Cell Tech Performance не води до влошаване регулирането на креатиновите превозвачи в тялото. Това позволява на атлетите да продължат употребата на продукта, вместо да правят отделни цикли с пауза.

Перфектен баланс на аминокиселини с разклонена верига

В допълнение към ключовите съставки за изграждане на мускулна маса, Cell Tech Performance доставя аминокиселините с разклонена верига л-левцин, л-валин и л-изолевцин в съотношение 2 : 1 : 1. Аминокиселините с разклонена верига са аминокиселини в свободна форма – единични молекули, които бързо се се смилат и се абсорбират в кръвния поток. Cell Tech Performance също така съдържа аминокиселините таурин и аланин. Тези свободни форми на аминокиселини са две от най-срещаните в мускулите и подобряват клетъчния обем.

Вземете повече за вашите пари

За разлика от конкуренцията, продуктите от Performance серията съдържат ключови съставки в клинично доказани количества , които са напълно разкрити, така че клиентът знае за какво точно плаща.

Най-добрият вкус в този клас

Всеки вкус печели в независимите тестове за вкус срещу конкуренцията.


Начин на употреба: Приемайте 1 мерителна лъжица Cell Tech Performance с около 200 мл вода веднага след тренировка. Ако не тренирате, консумирайте дозата сутрин след ставане.

За по-добри резултати: Консумирайте по 2 мерителни лъжици, вместо една. Може да направите зареждаща фаза с 4 дози на ден, която продължава 7 дни. Приемът е 2 дози сутрин и след тренировка в тренировъчни дни, и 2 дози сутрин и 2 дози по – късно през деня в нетренировъчни дни.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

CEE Creatin Ethyl Ester

CEE Creatin Ethyl Ester

Цена: 72,00 лв.

Промо цена: 57,00 лв.

Creatine pH-X

Creatine pH-X

Започва от: 15,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.