Добре дошли в нашия магазин !

Carnivor Beef Aminos

Наличност: В наличност

Цена: 55,00 лв.

Промо цена: 46,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

MuscleMeds Carnivor Beef Aminos - ултра-концентриран, 100% чист говежди протеин!

MuscleMeds Carnivor Beef Aminos

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 300 таблетки
Производител: MUSCLEMEDS
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ


Carnivor Beef Aminos - Ултра-концентриран, 100% чист говежди протеин!

Ултра-концентрираният продукт на MuscleMeds Carnivor 100% Beef Aminosизползва патентована технология за обработка, с цел предоставяне на висока концентрация от качествени аминокиселини.

Изготвена от най-финият говежди протеин изолат, говежди албумин, изсушен черен дроб от аржентински говеда и говежди имуноглобулин, всяка таблетка снабдява с пълния спектър от незаменими аминокиселини, включително верижно-разклонените - BCAA, както и био-активни фактори на растежа.

В допълнение, добавянето на креатин подпомага увеличението в големината и силата на мускулите, докато включените верижно-разклонени кето-киселини (BCKA) допринасят за обработката на концентрираните вещества,с цел повишено запазване на азота в организма.

Тази мощна формула ще помогне за впрягане на цялата мускулно-изграждаща мощ на говеждото месо без добавяне на мазнини или холестерол, доставяйки по-високи стойности на аминокиселини, креатин и растежни фактори!

 

Начин на употреба: Приемете 3 таблетки 2 пъти дневно, за да осигурите необходимото количество висококачествени аминокиселини за възстановяване и растеж на вашата мускулатура.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.