Добре дошли в нашия магазин !

Carnitine Core Liquid

Наличност: В наличност

Цена: 45,00 лв.

Промо цена: 35,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Muscle Pharm Carnitine Core Liquid е висок клас течен L-карнитин, чиято цел е максимално и ефективно горене на подкожните мазнини. Carnitine Core Liquid се отличава от другите продукти с карнитин по това, че е матрица и съчетава 3 различни форми на L-карнитин:
• Ацетил L-карнитин;
• L-карнитин Тартрат;
• Пропионил L-карнитин;

MusclePharm Carnitine Core Liquid

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 459 ml
Производител: Muscle Farm
Категория: Л-карнитин

 

MusclePharm Carnitine Core Liquid е висок клас течен L-карнитин, чиято цел е максимално и ефективно горене на подкожните мазнини.

Carnitine Core Liquid се отличава от другите продукти с карнитин по това, че е матрица и съчетава 3 различни форми на L-карнитин:
• Ацетил L-карнитин;
• L-карнитин Тартрат;
• Пропионил L-карнитин;

Всяка от трите форми е с по-висока усвоимост и потентност от обикновения L-карнитин, и разполага с различни метаболитни пътища, чрез които функционира. Ацетиловата форма спомага повече за фокуса, мозъчната дейност и желанието за тренировка, докато тартратът е ефективен за оптимално горене на мазнини и издръжливост. Пропионил L-карнитин стимулира отделянето на азотен оксид и подобрява азотния баланс в тялото.

Ако търсите начин да ускорите метаболизма си, да се отървете от излишните мазнини, и да преливате от енергия, вземете Carnitine Core Liquid на  Muscle Pharm! Уникалния състав на тази революционна формула, както и течната и достъпна форма, я превръщат в изключително мощен продукт за отслабване, който ще Ви помогне да постигнете желаната фигура.

Carnitine Core Liquid включва Л-карнитин, който е истински шампион в борбата с излишните килограми! И за да е още по-ефективен, продукта съдържа и така нашумелите малинови кетони, за които е чувал всеки, следящ новостите в света на отслабването.

Muscle Pharm Carnitine Core Liquid

Какво да очаквате от приема на Carnitine Core Liquid?

• Ускоряване на метаболизма

• Засилено изгаряне на мазнините

• Намаляване на апетита

• Повишаване на енергията

• Засилване на термогенезата

• Увеличаване на аеробната издръжливост;

• Увеличаване на желанието за тренировка;

• Регулиране на умората и стреса

Л-карнитин е естествено срещаща се в тялото  аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма на мазнините. Много спортисти използват Л-карнитин, защото той доказано подпомага процеса на отслабване. А във формулата на Carnitine Core Liquid се съдържат няколко форми на тази аминокиселина, всяка от които има своите предимства.
Л-карнитин може да спомогне за насърчаване на добро здраве, и за повишаване на енергийните нива в тялото. Тази аминокиселина съдейства за отделянето и , където те се използват за генериране на допълнителна енергия. По този начин, Вие не само отслабвате, но сте изпълнени с енергия, която е нужна за вашите тренировки, или ежедневните Ви дейности. Л-карнитин също така спомага за намаляване на млечната киселина, натрупвана в мускулите, за да можете да тренирате по-дълго и без болка.

Carnitine Core Liquid съдържа в състава си и малинови кетони. Тези вещества са открити в малините и през последните години се превърнаха в истинска сензация. Стотици хиляди хора отслабват с тяхна помощ, защото малиновите кетони засилват термогенезата и изгарянето на мазнините, потискат апетита и ускоряват метаболизма. Освен всичко това, малиновите кетони действат като антиоксиданти, и могат да подобрят вашето здравословно състояние. Разгледани поотделно, активните съставки на Carnitine Core Liquid са наистина силни фетбърнъри, а работейки заедно, стават наистина мощни и синергични. Тази двойна сила ще Ви отърве от излишните килограми веднъж завинаги, ще Ви зарежда с енергия през целия ден, и ще Ви защитава от действието на свободните радикали.

Не се колебайте – ако искате наистина ефикасно средство за отслабване, Carnitine Core Liquid е вашето спасение!


Начин на употреба: Приемайте по 1 супена лъжица (16 ml) дневно 30 минути преди тренировка на празен стомах. За по-силен ефект, добавете 1 супена лъжица сутрин на гладно.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Nettle (Коприва)

Nettle (Коприва)

21,00 лв.
Nettle Root Extract

Nettle Root Extract

42,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.