Добре дошли в нашия магазин !

Calcium Zinc Magnesium

Наличност: В наличност

13,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Калцият, магнезият и цинкът са 3 от най-важните минерали, от които се нуждаем, за да се поддържа здравето на целия организъм.

BioTech Calcium Zinc Magnesium

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100 таблетки
Производител: BIOTECH USA
Категория: ВИТАМИНИ

 

Калцият, магнезият и цинкът са три от най-важните минерали, от които се нуждаем, за да се поддържа здравето на целия организъм.

Калцият и магнезият са много важни за здравето на костите и зъбите, а цинка е необходим за клетъчното делене и растеж, за имунната система и синтеза на някои хормони.

Calcium Zinc Magnesium

Калцият е най-разпространения минерал в човешкото тяло. Около 98% от него се намира в костите и зъбите, а останалото количество калций се използва за поддържането на много жизнено важни процеси в тялото.

Цинкът участва в състава на над 300 ензима и е много важен за правилното протичане на широк кръг процеси. Голямо внимание се обръща на ролята на този минерал за имунната система.

Магнезият участва в над 210 ензимни процеса в тялото. Необходим е за предаването на нервните импулси, регулирането на температурата, детоксикирането, производството на енергия и формирането на здрави кости и зъби. Много е важен за здравето на сърдечно-съдовата система.

 

Употреба: 2-3 пъти на ден по една таблетка

 

Забележка: Продукта е хранителна добавка и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Nexgen

Nexgen

23,50 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.