Добре дошли в нашия магазин !

Caffeine

Наличност: В наличност

15,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Caffeine - действа като стимулант върху централната нервна система, сърцето, стомаха, диурезата.

Caffeine

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100 капсули
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: ЕНЕРГЕТИЦИ

 

Кофеинът се съдържа в повече от 60 растения, които виреят в Африка и Южна Америка. Думата кофеин идва от арабската дума за вино ”gawah”. Според легендите арабите първи започнали да го употребяват преди 1000 години като питие от листата на кафееното дърво.

От Южна Арабия употребата на напитките, съдържащи кофеин, се разпространила в целия ислямски свят, а от там и в Европа. Днес кофеинът се среща в кафето, чая, какаото, шоколада, някои безалкохолни напитки, а също така и в повечето аналгетици и стимуланти.

Кофеинът е вещество от групата на алкалоидите (съдържащо азот органично съединение, обикновено от растителен произход). Химически е изолиран през 1820 год. Характеризира се със своя стимулиращ и диуретичен ефект. Абсорбира се напълно от организма за около 30-45 мин, след което се задържа от 3 до 6 часа. При употребата на по-големи количества концентрацията на веществото в кръвта се повишава, а задържането в организма се удължава. Това може да доведе до неприятни последствия.

Кофеинът действа като стимулант върху централната нервна система, сърцето, стомаха, диурезата. Попаднал веднъж в организма , кофеинът предизвиква свиване на кръвоносните съдове на мозъка, стимулира гръбначния мозък и центъра на дишането в междинния мозък, повишава сетивната чувствителност, настроението и физическата работоспособност.

С цел изгаряне на мазнините, перфектно се комбинира със Синефрин и Йохимбин

 

Дозировка: В зависимост от това колко сте приспособен към продукта, взимайте от 1 до 4 капсули 30-60 мин преди тренировка или всякаква активност.

 

Съдържание в 1 капсула: Caffeine anhydrous - 100 mg

Caffeine

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Animal Rage XL

Animal Rage XL

Цена: 70,00 лв.

Промо цена: 63,00 лв.

Beta-Alanine

Beta-Alanine

Започва от: 26,00 лв.

Amok

Amok

26,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.