Добре дошли в нашия магазин !

Стак за уголемяване на бюста

Наличност: В наличност

Цена: 71,00 лв.

Промо цена: 64,00 лв.

Nature's Way - Alfalfa, Vitex, Fenugreek - Специално балансирана комбинация за уголемяване на бюста по естествен начин

Стак за уголемяване на бюста

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 3 продукта
Производител: NATURE'S WAY
Категория: СТАКОВЕ

 

Предполага се, че около 70% от жените с малки гърди в САЩ и Обединеното кралство ще се подложат на операция за увеличаване на гърдите до 2015 г. Но дали това е единственото решение? Освен рискованата и скъпа хирургия съществува и друг, изцяло натурален начин за увеличаване размера на гърдите.

Уголемяване на бюст

По време на пубертета тялото на жената произвежда естрогени, които помагат в образуването на нова тъкан. Точно този хормон определя размера и формата на гърдите при жената. По-ниските нива на естроген са причина за по-малки, по-слабо развити гърди. Приема на достатъчно дози от този хормон увеличава размера на гърдите, като стимулира растежа на гръдната тъкан.

Много билки и хранителни добавки за увеличаване на гърдите съдържат природен естроген – т. нар. фитоестрогени. Това са вещества, открити в растенията, които имитират женския полов хормон и помагат за образуването на женски вторични полови белези.

Люцерната (Alfalfa) също работи за регулиране на хормоните и насърчаване на здравословния растеж на гърдите. Една от най-често използваните билки за увеличаване на гърдите е именно люцерната. Тя е богата на фитоестрогени и спомага за набавянето на този хормон по съвсем безопасен, природен начин.

Витекс (Vitex) е другият уникален помощник при хормален дисбаланс. Не съдържа хормони и регулира секрецията на пролактин.

Сминдухът (Fenugreek) стимулира растежа на гърдите по 2 начина: имитира действието на естроген и стимулира производството на пролактин. Това са двата най-важни хормона за развитието на гърдите. Сминдухът безопасно и естествено стимулира растежа на тъканта в гърдите, за да станат гърдите по-големи и по-здрави. Като изцяло натурален начин за увеличаване размера на гърдите, сминдухът помага и за баланса на хормоните. Резултатите са видими - тялото ви е балансирано и красиво.

 

Начин на употреба:
Продуктите са в опаковки от 100 капсули. Приемат се по различна схема:

Сминдух: пие се по 2 капсули 2-3 пъти дневно. Опаковката стига за 16 дни
Люцерна: 3 пъти по 3 капсули дневно, за 11 дни
Витекс: по 1 капсула 2-3 дневно, за 33 дни

Да се приемат 3-те билки заедно поне 3 месеца.


Забележка: Продуктите са хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използват като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Kolagen Activ Plus

Kolagen Activ Plus

22,00 лв.
Hair & Skin

Hair & Skin

32,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.