Добре дошли в нашия магазин !

Стак за екстремно бързо сваляне на килограми

Наличност: В наличност

Цена: 166,00 лв.

Промо цена: 129,00 лв.

Стак за екстремно бързо сваляне на килограми - Употребата на тази комбинация от елитни продукти ще подпомогне екстремно бързото изгарянето на мазнини в долната част на корема и бедрата.

Стак за екстремно бързо сваляне на килограми

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 4 продукта
Производител: РАЗНИ
Категория: СТАКОВЕ

 

RapidCuts Shredded - 90 капсули,  АllМax
7-Кето - 90 капсули, NOW Foods
Acai - 60 капсули, Nature’s Bounty
L-PhenylAlanine - 60 капсули, NOW Foods

Употребата на тази комбинация от елитни продукти ще подпомогне екстремно бързото изгарянето на мазнини в долната част на корема и бедрата.

Стак за екстремно бързо сваляне на килограми

RapidCuts Shredded

RapidCuts Shredded е просто най-силният, най-напредналият и най-мащабният продукт за изгаряне на мазнините, произвеждан някога. Резултатите, които са постигнати чрез използването му са наистина впечатляващи.

Това е екстремна формула, предназначена да Ви освободи от така нежеланите мазнини. Може да се използва както от мъже, така и от жени. Това е най-мощната и ефективна формула за отслабване, която някога е предлагана на пазара.

RapidCuts Shredded е идеален продукт за всички, които искат да постигнат бърза и ефективна загуба на мазнини. Тази неверотна хранителна добавка е разработена на базата на най-новите авангардни технологии. Тя осигурява цялостна загуба на нежеланите мазнини.

RapidCuts Shredded дава видими резултати за 8 седмици и може да се използва ефективно като допълнение с всяка диета и кардио режим.

Чист, неподправен, несравним разрушител на нежеланите мазнини. Най-концентрираните, с фармацевтично качество съставки, които са известни на науката, че подпомагат загубата на мазнини, са събрани заедно в този невероятен продукт, за да Ви гарантират бърза, ускорена загуба на мазнините. Компанията Allmax е успяла да постигне това, което другите фирми се опитват вече десетилетия.

Този продукт съдържа съставките POLYMETHOXYLATED, които спомагат да се разшири влиянието и продължителността на агентите, стимулиращи загубата на мазнини. Тук са събрани 5 уникални алкалоидни източника и 1,3-Trimethylxanthines (кофеин), които оказват дълбок ефект върху кардио тренировката Ви, като ускоряват загубата на мазнини.

7-KETO

• Контролиране на телесното тегло
• Безопасно стимулира процеса термогенеза
• Метаболит на DHEA

Увеличава чистата мускулна маса, като намалява нивото на кортизол в организма и също така увеличава отношението на тестостерона към кортизола - по този начин се увеличава количеството на чистата мускулна маса.

7-KETO също така има термогенен ефект и води до изгаряне на повече калории, съответно и на телесни мазнини.

7-KETO подобрява функцията на щитовидната жлеза (което подпомага за изгарянето на телесни мазнини) и имунната система. С увеличаването на възрастта производството на DHEA значително намалява и затова е добре да се приема като хранителна добавка.

7-KETO е естествен метаболит на DHEA (дехидроепиандро-стерон).

7-KETO представлява нехормонален и неандрогенен дериват на DHEA, тоест той има същите целеви ефекти като DHEA, но няма страничните му ефекти.

Acai

В продължение на много векове лечебната сила на Aкай е била известна дори извън горите на Амазонка, където този удивителен плод расте свободно. В тропическите гори по света се смята, че Акай държи ключовете за лечение и предотвратяване на много от нашите най-страшни болести. Aкай обаче е бил използван от коренното население на региона в продължение на хиляди години, за да подобряване на здравето и жизнеността.

Aкай расте като див растителен плод на върха на палмовите дървета в тропическите гори на Амазонка. Плодовете на растението се събират от местните фермери и се използват за направата на добра и питателна плодова каша.

При бързо замразяване тази плодова каша успява да запази огромните си хранителни стойности, дори когато се транспортира по целия свят. Aкай е известен с това, че е един от най-богатите източници на витамини и също много важен антиоксидант.

Основните ползи от Акай се смята, че се отнасят за здравето на сърцето. Aкай е известен като богат източник на съединения наречени антоцианини. Тези антоцианини са същите съединения, като тези в червеното вино. Но в плодовете от Aкай се съдържат по-високи концентрации на тези здравословни химикали от виното, но без нито един от здравните рискове, свързани с употребата на алкохол.

L-PhenylAlanine

Фенилаланинът може да преминава през мембранната структура в централната нервна система, която ограничава преминаването на различни химични субстанции и микроскопични частици (бактерии) между кръвния поток и нервната тъкан. По този начин той влияе директно върху биохимичните процеси в мозъка.

В тялото L-PhenylAlanine може да се превърне в Л-Тирозин (L-Tyrosine), която се използва за синтезиране на два ключови невротрансмитера, които повишават чувството за бодрост: допамин и норепинефрин. Поради отношението си към процесите в централната нервна система, L-PhenylAlanine може да повиши чувството за бодрост и концентрация, да намали болката, подобри паметта, подтисне апетита.

 

Начин на употреба:

RapidCuts Shredded - 3х1 капсула дневно

7-КETO - 2х1 капсула с храната.

Acai - 2х2 капсули с храната.

L-PhenilAlaline - 3х1 капсула на празен стомах.

Препоръчително при употребата на този стак е в храната да има фибри поне веднъж дневно.

Не се препоръчва за лица под 18 години.

Забележка: Продуктите са хранителни добавки и не бива да се използват като заместител на лекарства.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.