Добре дошли в нашия магазин !

BULLET Proof

Наличност: В наличност

Цена: 115,00 лв.

Промо цена: 86,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

BULLET Proof - перфектно балансирания продукт, който възстановява тялото ви неимоверно бързо от физическите натоварния, за да бъде то готово за следващата тренировка след по малко от 24 часа.

BULLET Proof MP

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 412 gr
Производител: MUSCLE PHARM
Категория: СИЛА, Възстановяване

 

Учените в Muscle Pharm разбират прекалено добре и отдават голямо внимание върху качествения сън и че по време на него атлетите и бодибилдърите достигат до техния генетичен потенциал. Ето тези неща са ги накарали да отделят страшно много време и да сътворят перфектно балансирания продукт, който да възстановява тялото ви неимоверно бързо от физическите натоварния, за да бъде то готово за следващата тренировка след по малко от 24 часа.

BULLET PROOF съдържа :

GABA - Широко е действието на ГАБА. Ще ни е необходимо месеци за да го опишем. ГАБА е един от най-ефективните суплементи за натурално подобряване ефективността на съня и релаксация на организма.

ZMA - Цинк, Магнезии и Витамин B6 е формула, която навярно всеки един от нас е чувал за нея. Формулата предпазва атлетите и като цяло техните тела от изчерпване на важни минерали и витамини, който често се изпарявят при дълги и изморителни тренировъчни сесии.

PHENIBUT (4-amino 3-phenylbutyric acid) - Произлиза от GABA и отговаря за ефикасността на сигналите към нервната систела.

GLUTAMINE - Глутаминът е най-важната аминокиселина, вероятно позната на всички занимаващи се с всякакви физически натоварвания. Глутаминът помага за увеличаване на мускулния растеж, както и поправя мускулните влакна, които вече са били разкъсани по време на тренировката. Спомага за хидратацията на клетките, намалява времето за възстановяване на организма.

Начин на употреба: 2 са начините на употреба на Bullet Proof:

1. Първият вариант е да се приема 1 опаковка в продължение на пълен цикъл от 22 дни, след което от Muscle Pharm препоръчват почивка от 2 седмици.

2. Вторият вариант е да се приема в цикъл от: 5 дни приемаш, 2 почиваш. При този начин на употреба не е необходимо да се почива от продукта. Също така може да се приема само в тренировъчни дни, а в нетренировъчните да се почива.

BULLET Proof

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Re-Con

Re-Con

Цена: 135,00 лв.

Промо цена: 108,00 лв.

     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.