Добре дошли в нашия магазин !

Whey Protein 80%

Наличност: В наличност

Цена: 45,00 лв.

Промо цена: 33,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

WHEY PROTEIN 80% от BODY RESEARCH - насладете се на възможно най-чистият суроватъчен концентрат, който може да бъде открит на пазара. Заради своите уникални показатели протеинът WHEY PROTEIN 80% е с много голямо съдържание на белтъци в доза, цели 24 грама на 30 грама доза.• Изключително ниско съдържание на мазнини - наситени и ненаситени.• Уникално постижение е ниското съдържание на въглехидрати - само 1.5 грама на доза. В това число влизат и захарите, които се равняват на цифра, на която не може да не се удивите - само 0.8 грама на доза.

BODY RESEARCH WHEY PROTEIN 80%

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1000 gr, 30 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: ПРОТЕИНИ

 

WHEY PROTEIN 80% от BODY RESEARCH - насладете се на възможно най-чистият суроватъчен концентрат, който може да бъде открит на пазара. Заради своите уникални показатели протеинът WHEY PROTEIN 80% е с много голямо съдържание на белтъци в доза, цели 24 грама на 30 грама доза.

• Изключително ниско съдържание на мазнини - наситени и ненаситени.

• Уникално постижение е ниското съдържание на въглехидрати - само 1.5 грама на доза. В това число влизат и захарите, които се равняват на цифра, на която не може да не се удивите - само 0.8 грама на доза.

• Друго уникално предимство на протеина WHEY PROTEIN 80% от BODY RESEARCH е липсата на овкусители и подсладители. Все повече потребители по света търсят суплементи и в частност протеини, в които няма каквито и да е овкусители или подсладители с цел недопускането  на почти никакви инсулинови пикове, особенно в предсъстезателен период, когато атлета брои всяка калория.

Протеинът WHEY PROTEIN 80% от BODY RESEARCH може да бъде използван по всички възможни направления:
• за натрупване на качествена мускулна маса преди и след спорт
• като възстановяващ суплемент след спорт
• като заместител на хранене, когато пожелаете - през деня или ноща.

Да не забравяме, че липсата на овкусители и подсладители прави този продукт подходящ за хора страдащи, от алергии спрямо използваните към момента в света овкусители.

Body Research WHEY PROTEIN 80%

Начин на употреба: 1-3 дози дневно, разбъркани в чаша вода или прясно мляко


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.