Добре дошли в нашия магазин !

BLAZE Xtreme

Наличност: В наличност

80,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Blaze Xtreme е ултра мощен Фет бърнър. Това е продукт за изгаряне на излишните Ви телесни мазнини и за загуба на ненужно тегло. Самата формула е от изцяло ново поколение и съвсем спокойно може да бъде определена като най-мощната сред продуктите от този клас.

BLAZE Xtreme

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 96 softgels
Производител: SAN NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

- Мощен фетбърнър

- Потиска апетита

- Увеличава метаболизма

- Увеличава енергията               

Blaze Xtreme е ултра мощен Фет бърнър. Това е продукт за изгаряне на излишните Ви телесни мазнини и за загуба на ненужно тегло. Самата формула е от изцяло ново поколение и съвсем спокойно може да бъде определена като най-мощната сред продуктите от този клас. Започнете да премахвате излишните мазнини от тялото Ви по възможно най-ефикасния и най-безпощадния начин.

Blaze Xtreme ще трансформира Вашия Метаболизъм в една машина за унищожаване на мазнини. От компанията-производител на продукта заявяват с абсолютна гордост, че мастните Ви клетки ще попаднат в един изцяло изпепеляващ и напълно изгарящ ад. Това се постига посредством изключително висококачествените съставки в тази модерна формула.

Дълги години продуктите от този клас разчитаха на Ефедрина за основна съставка. Да, той е наистина мощен, но далеч не е най-ефективното решение, което съществува. С цел избягване на общоприетия стандарт от SAN създават Blaze Xtreme, който съдържа в себе си една много по-мощна алтернатива на Ефедрина. Това е комбинация от: делта 5-Е; тирамин; форсколин, EGCG (специална и много ефикасна комбинация от зелен чай), TTA и разбира се – кофеин.

Така този умопомрачително силен продукт ще Ви осигури изключително ефективно изгаряне на телесните Ви мазнини. Blaze Xtreme освен това ще Ви помогне да натрупате чудовищно голяма мускулна маса. Вашият апетит ще бъде подтиснат, а метаболизмът Ви ще претърпи процес на увеличаване. Този продукт идва в комбинация с мощни термогенни ефекти, за още по-ефикасно премахване на мазнините Ви.

Извайте физиката, която желаете. Blaze Xtreme ще Ви помогне да постигнете едно слабо и много здраво телосложение, с което определено ще всявате респект. Този продукт е доверен партньор на активно-спортуващите личности и осигурява ултра мощни и невероятно дълготрайни резултати. Справете се с излишните мазнини и килограми с този модерен и уникален продукт.

Една съвременна термогенни формула предназначена за изгарянето на мазнините , съдържаща синергична смес от девет съставки в подкрепа на загубата на мазнини. Ако се приема два пъти дневно, тези съставки могат да увеличат метаболизма и изгарянето на мазнини до 8 часа. Когато се комбинира с физически упражнения и ниско калорийна диета, Pure Nutrition BLACK FIRE може да Ви помогне да постигнете значителни резултати в борбата с излишните мазнини.

Съдържа:

Lipogenic Blend - 120 mg (Phenylethylamine HCl, D Methyl-Synephrine, 1,3 Dimethylamylamine)

Thermogenesis Blend - 325 mg (Raspberry Ketones, Acacia Rigidula, Catechins (Camellia Sinensis), Theobromine)-

Energy Blend - 277 mg (Caffeine, Yohimbe HCL 99%)

Начин на употреба:
1 доза (3 капсули) Blaze Xtreme се приема сутрин преди закуска и още една 6 часа по-късно, като и двете дози се пият на празен стомах с 220 мл. вода. Не превишавайте 2 дози от продукта в рамките на 24 часа. Не комбинирайте Blaze Xtreme с Tight или друг продукт, съдържащ йохимбин и/или Ефедрин.

Не е лекарствено средство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 OxyELITE Pro

OxyELITE Pro

Цена: 100,00 лв.

Промо цена: 84,00 лв.

Phenorex / не е в наличност

Phenorex / не е в наличност

0,00 лв.
 LIPOS seven

LIPOS seven

Започва от: 22,00 лв.

 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.