Добре дошли в нашия магазин !

Blaze Unleashed

Наличност: В наличност

Цена: 55,00 лв.

Промо цена: 50,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

SAN Blaze Unleashed е ултра мощен фетбърнър. Това е най-новият доказано ефективен продукт на американската фирма SAN Nutrition за изгаряне на излишните Ви телесни мазнини и за загуба на ненужно тегло. Самата формула е от изцяло ново поколение и съвсем спокойно може да бъде определена като най-мощната сред продуктите от този клас.

SAN Blaze Unleashed

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 140 gr
Производител: SAN NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

SAN Blaze Unleashed е фет бърнър, който се разтваря във вода и притежава страхотен вкус. Еефективно изгаря мазнините, намалява апетита и осигурява повече жизненост през целия ден. Фетбърнърът Blaze Unleashed не съдържа никакви енергетици или нерво стимулатори.

Съставът на продукта е изграден от 4-те най-добри естествени убийци на мазнините:

Л-Карнитин Тартрат - най-извесната хранителна добавка за стопяване на мазнини. Ролята на л-карнитина е да помогне на организма да транспортира мазнините до правилните места, където да бъдат изгорени по най-бързия и ефективен начин.

Гарсиния Камбоджа - ограничава апетита и желанието за прегрешаване с вредни храни, подобрява усвояването на въглехидратите и предотвратява превръщането им в мазнини.

Зелен чай - това е една от най-добрите хранителни добавки за изгаряне на вече съществуващи и натрупани мазнини, намалява апетита, а освен това спомага и намаляване възможността приетите мазнини чрез храна да се отлагат в мастните депа. Притежава също страхотен антиоксидантен ефект.

Малинови кетони - подобряват окислението на мазнините, когато се комбинира с ежедневна физическа активност. Ограничава възможността тялото да покачва килограми и намалява вероятността за натрупването на нови мазнини.

SAN Blaze Unleashed

Blaze Unleashed е ултра мощен Фет бърнър. Това е продукт за изгаряне на излишните Ви телесни мазнини и за загуба на ненужно тегло. Самата формула е от изцяло ново поколение и съвсем спокойно може да бъде определена като най-мощната сред продуктите от този клас. Започнете да премахвате излишните мазнини от тялото Ви по възможно най-ефикасния и най-безпощадния начин.

Blaze Unleashed - накратко основните неща, които трябва да знаете за този фет бърнър:
Blaze Unleashed се предлага в опаковка от 30 дози = 140 грама.
• Притежава страхотен освежаващ вкус
• Стимулира термогенезата в тялото за пълноценно изгаряне на мазнините
• Поттиска апетита, което ви позволява да приемате по-малко калории
• Намалява възможностите на тялото да трупа мазнини
• Не съдържа никакви стимуланти
• Разтваря се перфектно

Дълги години продуктите от този клас разчитаха на Ефедрина за основна съставка. Да, той е наистина мощен, но далеч не е най-ефективното решение, което съществува. С цел избягване на общоприетия стандарт от SAN създават Blaze Unleashed , който съдържа в себе си една много по-мощна алтернатива на Ефедрина.

SAN Blaze Unleashed

Така този умопомрачително силен продукт ще Ви осигури изключително ефективно изгаряне на телесните Ви мазнини. Blaze Unleashed освен това ще Ви помогне да натрупате чудовищно голяма мускулна маса. Вашият апетит ще бъде подтиснат, а метаболизмът Ви ще претърпи процес на увеличаване. Този продукт идва в комбинация с мощни термогенни ефекти, за още по-ефикасно премахване на мазнините Ви.

Извайте физиката, която желаете. Blaze Unleashed ще Ви помогне да постигнете едно слабо и много здраво телосложение, с което определено ще всявате респект. Този продукт е доверен партньор на активно-спортуващите личности и осигурява ултра мощни и невероятно дълготрайни резултати. Справете се с излишните мазнини и килограми с този модерен и уникален продукт.

Една съвременна термогенна формула, предназначена за изгарянето на мазнините, съдържаща синергична смес от 4 супер съставки в подкрепа на загубата на мазнини. Ако се приема 1 път дневно, тези съставки могат да увеличат метаболизма и изгарянето на мазнини до 8 часа. Когато се комбинира с физически упражнения и ниско калорийна диета, Blaze Unleashed може да Ви помогне да постигнете значителни резултати в борбата с излишните мазнини.


Начин на употреба:
1 доза (4.68 gr) Blaze Unleashed се приема сутрин преди закуска на празен стомах, 200-300 мл. вода.
Не превишавайте 2 дози от продукта в рамките на 24 часа.
Не комбинирайте Blaze Unleashed с продукти, съдържащи йохимбин и/или Ефедрин.


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Phenorex / не е в наличност

Phenorex / не е в наличност

0,00 лв.
 LIPOS seven

LIPOS seven

Започва от: 22,00 лв.

 OxyELITE Pro

OxyELITE Pro

Цена: 100,00 лв.

Промо цена: 84,00 лв.

 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.