Добре дошли в нашия магазин !

Beta-Alanine

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Beta-Alanine - 100 gr
26,00 лв.
Beta-Alanine - 400 gr
60,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AllMAX Beta-Alanine - служи като анаболно гориво, дава стимул да увеличите анаеробната и аеробната си издръжливост и забавя мускулната умора, което Ви позволява да отделите повече време за всяка тренировка.

Beta-Alanine

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100, 400 gr
Производител: ALLMAX
Категория: ЕНЕРГЕТИЦИ

 

• увеличава силата
• Повишава мускулната издръжливост
• Постига се по-голяма интензивност при упражненията

AllMAX Beta-Alanine

Искате ли да тренирате по-усилено, по-дълго, да вдигате по-големи тежести и да изпълнявате по-трудни упражнения?

С Beta-Alanine най-накрая може да постигне така желаната интензивна тренировка, за която досега само сте мечтали. Подкрепен от научни изследвания, Beta-Alanine е една съществено важна добавка. Служи като анаболно гориво, дава стимул да увеличите анаеробната и аеробната си издръжливост и забавя мускулната умора, което Ви позволява да отделите повече време за всяка тренировка..

Beta-Alanine може да подобри мускулната Ви сила и издръжливост, като така осигури по-мощна тренировъчна сесия.Мускулите използват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа издръжливост.

Чрез насърчаване на високо интрамускулен Карнозин, бета-аланинът действа като прекурсор за производството на Азотен Оксид (NO) и работи за намаляване на окисляването в мускулите, създадено от интензивните упражнения и тежките тренировки. По-просто казано това означава, че бета-аланин помага да се буферират рН нивата в мускулите, предотвратява киселинността, което се натрупва по време на тренировка. Понижаването на рН баланса или повишаването на мускулната киселинност води претоварване на мускулите. Бета-аланинът предотвратява всичко това.

В 4-седмично проучване, лицата, които консумират между 4 до 6,4 грама бета-аланин значително подобряват ефективността на упражненията си и изходната мощност в сравнение с групата приемали плацебо.

Освен това 10-седмично проучване за ефектите на бета-аланин, проведено с футболисти показва, че групата от играчи, приемали бета-аланин Креатин са натрупали повече мускули и загубили повече мазнини, отколкото групата, приемала само Креатин.

Бета-аланинът е най-известен с ролята си да подобрява работоспособността по време на тренировка, като намалява натрупването на водородни катиони, респективно киселини, в мускулната тъкан.

Понижаването на рН води до умора и отпадналост на мускулите, възпрепятстват се функциите на ензимите, участващи в продуцирането на енергия. Бета-аланинът се явява пряк метаболитен предшественик на синтеза на L-карнозина, който е съединение с голям буферен капацитет в мускулите.

Бета-аланинът притежава и по-неизвестни функции в организма. Това е Аминокиселина с антиоксидантно действие и способност за редуциране продукцията на бета-амилоид - Протеин, пряко свързан и отговорен за болестта Алцхаймер, който се натрупва в плътни амилоидни плаки в мембраната на невроните. Спомага също за предпазване на черния дроб от токсичните ефекти на различни лекарствени агенти.

Компанията ALLMAX е успяла да произведе най-чистия фармацевтичен клас бета-аланин, наречен Beta-Synth™. 11 етапа на процеса се използват за производството на тови бяло кристално вещество.

Компанията ALLMAX Ви гарантира ултрависоко качество: ALLMAX Beta-Synth бета-аланинът е произведен и сертифициран с ISO9000, производствената технология е правителствено инспектирана. Всичко това е направено за Вас – потребителите, за да Ви гарантира едно превъзходно качеството на продукта. Всяка произведена партида е тествана и проверена в независимо лаборатория, тествана е за чистота и сила, само по този начин Вие може да сте сигурни, че получавате еднакво високо качество всеки път.

 

Начин на употреба: Изследванията показват, че ефектите от бета-аланин са най-силни, когато е приемът е разпределен на 4 дневни дози. Разтварят се 1,6 гр (1 чаена лъжичка) в сок или вода при всяка доза. Въпреки това, може да приемате и пълната доза 6,4 гр (2 чаени лъжички) непосредствено преди тренировка за постигане на оптимални резултати. 

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Animal Rage XL

Animal Rage XL

Цена: 70,00 лв.

Промо цена: 63,00 лв.

Speed Serum

Speed Serum

51,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.