Добре дошли в нашия магазин !

BCAA-Pro 5000

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
BCAA-Pro 5000 - 690 gr
115,00 лв.
BCAA-Pro 5000 - 345 gr
67,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

SAN BCAA-PRO 5000 съдържа висококачествените, чисти ВСАА аминокиселини левцин, Изолевцин и валин, в перфектното отношение 2:1:1.

Bcaa Pro 5000

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 345 gr, 690 gr
Производител: SAN NUTRITION
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

Колкото и упорито да тренирате, ако не приемате достатъчно аминокиселини, вашите усилия във фитнес залата, ще са напразни. Аминокиселините изграждат всички протеини в тялото Ви. Формулата е лесна - без достатъчно аминокиселини няма мускулна маса.

BCAA-PRO 5000 е хранителна добавка, която ще достави на тялото Ви жизненоважните аминокиселини – ВСАА аминокиселини с разклонена верига, бета-аланин, Глутамин и др. Благодарение на този продукт, ще се повиши протеиновия синтез в тялото Ви, както и азотния баланс и мускулната маса.BCAA-Pro 5000

Формулата на BCAA-PRO 5000 съдържа висококачествените, чисти ВСАА аминокиселини левцин, Изолевцин и валин, в перфектното отношение 2:1:1. Ще Ви осигурят повече мускулна сила и мощ, ефективно възстановяване след тренировка и невероятни резултати във фитнес залата. Това е възможно, защото ВСАА имат редица полезни свойства, особено щом сте активно трениращ бодибилдър: те ще предпазят мускулната Ви тъкан и ще снабдяват организма Ви с енергия, особено когато е под стрес (тренировъчна дейност, физическо натоварване), също така ще запазят гликогеновите Ви запаси, които се изчерпват след интензивна тренировка.

Бета-аланинът е добавен към формулата на BCAA-PRO 5000, защото ще Ви помогне значително да повишите своята издържливост по време на тренировка, като заедно с това ще намали отделянето на млечна киселина в мускулите Ви. Така Вие ще тренирате по-интензивно от всякога, без да страдате от неприятни мускулни болки след това. Когато навлезе в тялото Ви, бета-аланина се превръща в карнозин, който спомага за увеличаване на издръжливостта, силата, както и мускулното развитие.

В допълнение към полезното действие на BCAA-PRO 5000 е прибавен и Глутамин. Той е аминокиселината с най-голямо количество във вашите мускули, но когато тренирате се изчерпва. BCAA-PRO 5000 ще Ви достави допълнително глутамин, който ще предпази мускулите Ви от катаболните състояния, ще засили протеиновия синтез и синтеза на някои хормони, осигуряващи мускулния Ви растеж.

 

Начин на употреба: Приемайте 1 доза от BCAA-PRO 5000 преди и след тренировка.

BCAA-Pro 5000

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 BCAA Xpress

BCAA Xpress

70,00 лв.
BCAA Liquid 1000ml

BCAA Liquid 1000ml

45,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.