Добре дошли в нашия магазин !

BCAA-Pro

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
BCAA-Pro - 150 капсули
59,00 лв.
BCAA-Pro - 300 капсули
99,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

BCAA PRO SAN - ще Ви снабди с важни аминокиселини, които ще повишат протеиновия синтез в тялото Ви, за да можете да изградите качествена мускулна маса, да имате повече сила и издържливост, и да се възстановявате пълноценно, и бързо

BCAA Pro San

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 150, 300 капсули
Производител: SAN NUTRITION
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

BCAA PRO  ще Ви снабди с важни аминокиселини, които ще повишат протеиновия синтез в тялото Ви, за да можете да изградите качествена мускулна маса, да имате повече сила и издържливост, и да се възстановявате пълноценно, и бързо.

  • • Осигурява ВСАА
  • • Съдържа глутамин
  • • Обогатен с 5-Methyl-7-MethoxyIsoflavone
  • • Повишава синтеза на протеини
  • • Увеличава енергията и издържливостта
  • • Подпомага възстановяването и мускулния растеж

BCAA PRO е висококачествена хранителна добавка, която ще Ви осигури аминокиселините с разклонена верига ВСАА -левцин, изолевцин и валин. Левцин  подобрява издръжливостта Ви, посредством мощна подкрепа за скелетната и мускулната Ви тъкани. Изолевцин  осигурява качествено снабдяване с повече енергия за Вашите тренировъчни нужди, а Валин засилва мускулния Ви метаболизъм и стабилизира хранителния Ви режим. Професионалната формула на BCAA PRO Ви осигурява и достатъчно количество глутамин. Това е също много важна аминокиселина, която има свои конкретни ползи. Освен по-бързото възстановяване и действие срещу мускулния катаболизъм, това вещество ще хидратира Вашите мускулни клетки и ще запълни гликогена в мускулите Ви. Също така ще подпомогне имунната и стомашно-чревната Ви системи.

Формулата на BCAA PRO е обогатена с 5-Methyl-7-MethoxyIsoflavone. Това е естествено получено нехормонално, анаболно и анти-катаболно съединение, известно като флавон. Установено е, че съдейства за намаляване нивата на кортизол, увеличава  синтеза на протеини, и подобрява общото възстановяване от тренировките. Това съединение е отлично решение  за всички, които искат да качат мускулна маса и да повишат мускулната  сила, без да засягат своите хормонални нива и да застрашават здравето си. BCAA PRO е висококачествен аминокиселинен продукт, който ще подпомогне вашето възстановяване след тренировка и ще защити мускулите Ви от катаболни процеси. С негова помощ ще заредите тялото си с повече сила, мощ и енергия, и ще изградите качествена мускулна маса!


Начин на употреба: Приемайте 2-6 капсули  1 – 3 пъти на ден, препоръчително преди и след тренировка и с храна.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

BCAA Liquid 1000ml

BCAA Liquid 1000ml

45,00 лв.
 BCAA Xpress

BCAA Xpress

70,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.