Добре дошли в нашия магазин !

Atomic 7

Наличност: В наличност

Цена: 67,00 лв.

Промо цена: 55,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Atomic 7 е продукт, който е насочен към повишаване на нивото на аминокиселините с разклонена верига (BCAA) в организма. Atomic 7 съчетава 3-те аминокиселини левцин, валин и изолевцин в перфектното съчетание 2 :1:1

 Atomic 7

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 420 гр.
Производител: UNIVERSAL
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

Atomic 7 е продукт, който е насочен към повишаване на нивото на аминокиселините с разклонена верига (BCAA) в организма. Atomic 7 съчетава трите аминокиселини левцин, валин и изолевцин в перфектното съчетание 2 : 1 : 1, заедно с ключови съставки за подобряване представянето като цитрулин малат, л-глутамин и л-таурин. Тези мощни ергогенни помощни средства, заедно с BCAA, помагат не само за максимизиране на представянето в залата, но и за подобряване на възстановяването в същото време. Но това е само върхът на айсберга.

Atomic 7 работи и за намаляване на умората, повишаване на синтеза на мускулния протеин, увеличаване на клетъчния обем, подобряване на имунната функция, за съхраняване на гликоген в черния дроб и мускулите, за намаляване на мускулния разпад и дори служи като източник на гориво по време на продължителни упражнения.

Всеки състезател, който тренира усилено и интензивно, трябва да използва Atomic 7. Няма друга BCAA добавка, която да е напреднала, колкото Atomic 7.

Начин на употреба:
Приемайте 1 мерителна лъжичка от Atomic 7 с 250-300 мл от любимата си напитка. За най-добри резултати консумирайте преди и след тренировка.

Atomic 7

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Amino BCAA

Amino BCAA

23,00 лв.
 Amino 5600

Amino 5600

Започва от: 27,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.