Добре дошли в нашия магазин !

Aqua Out

Наличност: В наличност

33,00 лв.

Pure Nutrition  Aqua Out - изграден изцяло от билки, които ще спомагат за премахването на излишната вода в тялото и регулиране на водно-солевия баланс в организма.Съдържанието на билките в Aqua Out ще спомогнат за пречистване на тялото ви, имат и противовъзпалителен и детоксикиращ ефект

Aqua Out

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 капсули
Производител: PURE NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

 Aqua Out на маркта Pure Nutrition е билковия диуретик.          

Диуретикът Aqua Out е изграден изцяло от билки, които ще спомагат за премахването на излишната вода в тялото и регулиране на водно-солевия баланс в организма.

Съдържанието на билките в Aqua Out ще спомогнат за пречистване на тялото ви, имат и противовъзпалителен и детоксикиращ ефект. • Uva Ursi ( Мечо грозде ) се използва за лечение на инфекции на пикочните пътища, инфекции на бъбреците и уретрата или възпаление на уринарния тракт. Има дезинфекциращ ефект и подпомага уринирането. Също така има диуретичен ефект, подпомагащ изхвърлянето на задържани течноси в организма

• Dandelion ( Глухарче ) – стимулира организма да отделя повече урина, като по този начин подпомага изхвърлянето на излишно задържани течности.

• Goldenrod  ( Златна пръчица ) - Билка, която се използва за стимулиране на бъбречната дейност и имунната система. Използва се за пречистване на бъбреците и превенция на формиране на бъбречни камъни. Има диуретичен ефект и изхвърля излишната вода от тялото. Подсилва имунната система и в някои случаи се използва срещу настинки.

• Juniper ( Хвойна ( плодове ) ) – Хвойната също подпомага дейноста на бъбреците и наред  с диуретичният й ефект има и противовъзпалителен ефект над пикочните пътища.

• Buchu  ( Бучи лист ) – Използва се при лечение на цистит, възпалена простата или инфекции на уретрата. Има диуретичен и антисептичен ефект.

• Bladderwrack ( кафяво водорасло ) – Естествен източник на йод и минерали. Има антикоагулантен ефект, подпомага функциите на щитовидната жлеза, подпомага пречистването на кожата от натрупани токсини.

• Green tea extract ( екстракт от зелен чай ) – Силен антиоксидант, богат на полифеноли и катехини. Има противовъзпалителен ефект.

• Horsetail ( хвощ ) –Използва се при върпаление на пикочо-половите пътища, камъни в бъбреците, има диуретичен ефект.

• Birch leaf extract ( екстракт от листа на бреза ) – Диуретичен ефект, използва се за облекчаване на симтоми на ревматизъм,  артрит, камъни в бъбреците.

Допълнително е добавен калий за регулиране водно-солевия баланс.

Начин на употреба: Вземете една капсула с 300-500 ml. вода два пъти дневно, за предпочитане една сутрин и една следобед. Не приемайте повече от 2 капсули на ден.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Revex-16

Revex-16

59,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.