Добре дошли в нашия магазин !

Animal Stak

Наличност: В наличност

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 72,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Universal Animal Stаk - oт 1998 год. е анаболен продукт N1 по продажба. Защо? Защото работи. Да кажем, че Вие сте ветеран в желязната игра, който знае това онова за бодибилдинга. Но тук не става въпрос за празни приказки, а за реални резултати. Animal Stak ви дава уникални анаболни преимущества. Той ще ви позволи да се надбягвате с най-големите кучета.

Animal Stak

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 21 пакета
Производител: UNIVERSAL
Категория: ПАКОВЕ

 

Universal Animal Stаk - oт 1998 год. е анаболен продукт N1 по продажба. Защо? Защото работи. Да кажем, че Вие сте ветеран в желязната игра, който знае това онова за бодибилдинга. Но тук не става въпрос за празни приказки, а за реални резултати.

Animal Stak ви дава уникални анаболни преимущества. Той ще ви позволи да се надбягвате с най-големите кучета.

Много билдери взимат анаболни стероиди, за да увеличат метаболизма (да увеличат аминокиселинния прием, да стимулират синтеза на протеина и да намалят неговото разпадане). Ко­гато всичките тези звена се съединят, можете да натрупате маса, както никой друг. Говорете с професионалните билдери - те ще ви кажат, че най-анаболните хормони са тестостеронът, хор­монът на растежа (+IGF-1 - фактор на растежа) и инсулин. Kонтролирайки тези хормони, може да шлифовате своята мускулна плътност.
Animal Stak
Това
бяха добрите новини. А лошите новини?

Оставете същите тези хормони без контрол и ще получите сериозни странични ефекта - уго­лемяване на простатата, акне, гинекомастия, преждевременно оплешивяване, свиване на тестисите - не е необходимо да споменаваме повече. С легалните прохормонни суплементи подобни странични ефекти също могат да се получат, но в много по-смекчен вид и много, много по-рядко.

Защо?
Защото с увеличаването на тестостерона, прие­ман отвън, се получава и възможността той да се превърне в други хормони, като естроген и дехидротестостерон (DНТ). Това, което прави Animal Stak уникален сред bodybuilding суплементите, е неговата възможност едновременно да увеличава производството на всички така желани анаболни хормони и да намалява ДехидроТестостерона и Естрогеновите нива.

Само Animal Stak прави това благодарение на 25-те мощни съставки включени в него. Уникал­ната комбинация от таблетки и капсули във все­ки пак доставя точните съставки в точната ком­бинация и в точното време, за да предизвика мощния анаболен отговор на тялото. Animal Stak също така носи и допълнителни плюсове, защитавайки черния ви дроб, там къ­дето прохормоните се превръщат в тестосте­рон.


Animal Stak
е завършен продукт. Той има всичко, което ви трябва. За начинаещите всеки индивидуален пак съдържа най-мощния и най-качествен прохормонен комплекс. Този комплекс лесно се превръща в:
1. Tестостерон
2. НорТестостерон (нандролон), за максимален анаболен ефект.

Също толкова важно е и това, че този комплекс има по-голям афинитет към мускулната, отколкото към всяка друга тъкан, което е в основата на неговия перфектен прохормонен ефект. Допълнително, освен прохормонния комплекс, има добавени 5 стимулатори на хормона на растежа. С други думи, Animal Stak също може да се ползва като GH-стимулатор и последващите го ефекти - увеличава протеиновия синтез, антикатаболизъм и растеж на нови клетки. В света няма друг, толкова мощен продукт 2 в 1 - тестостерон и гроут-хормон стимулатор. Този GH-стимулатор е показал в изследвания увеличаване нивата на растежния хормон над 8 пъти над базовите 30 до 90 минути след орален прием.

Допълнителна полза от този GН-комплекс е това, че той предизвиква отделяне­то на хормон на растежа от хипоталамуса. Също така е включен колострум, който е естествено богат на IGF-1, който е самостоятелна верига от 70 полипептидни аминокиселини, които според учените, са активен анаболен ефектор на отде­лянето на хормона на растежа. Съдържа също и други анаболни протеинни фракции. За разлика от стероидите IGF-1 съдейства нап­раво за синтеза на нов мускулен протеин, а не само да помага на мускулните клетки да задър­жат аминокиселини и да подобрява синтеза на гликогена.

Функцията на IGF-1 е свързана неразривно с растежния хормон - вътре в мускулните клетки IGF-1 променя дейс­твието, което хормона на растежа предизвиква. За разлика от хормона на растежа IGF-1 може да предизвика мускулен растеж. Но ние не спряхме до тук, а също така добавих­ме стимулатор на лутеинизиращия хормон. Не­говия компонент в Animal Stak може да увеличи производството му 72%. В Източна Европа хранителни съставки, които могат да стимулират лутеинизиращия хормон, съдържащ се в Animal Stak се използват от десетилетия за постигането на високи резултати от силовите атлети.

Лутеинизиращия хормон е този, който сигнализира на тялото да произвежда повече тестостерон.

Animal Stak е формула за професионален силов растеж и качество на тренировката. Това е най-силната формула, която може да използвате без рецепта от доктор. Заради неговото мощно естество ние сме добавили еднакво силни съставки, които да елиминират всички възможни странични ефекти, като дехидротестостеронни блокери, естрогенни блокери (антиароматизатори), съставки в помощ на черния дроб и ключови витамини и минерали.

Animal Stak

Animal Stak е необходим за:

• максимален мускулен растеж
• оптимизира нивото на растежния хормон, необходим за предсъстезателна и извънсезонна тренировка.


Начин на употреба:
За най-добри резултати, всичко което трябва да направите е да вземете по 1 пакет веднъж дневно в продължение на 3 седмици (21 дни).
• В тренировъчни дни го взимайте 45 минути преди тренировка.
• В нетренировъчни дни го приемате между две от храненията.
Заради мощното естество на Animal stak на З седмици "със" си осигурете 1 седмица "без" прием.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Animal Pak

Animal Pak

Цена: 75,00 лв.

Промо цена: 65,00 лв.

Animal Flex Pack

Animal Flex Pack

Цена: 70,00 лв.

Промо цена: 62,00 лв.

Animal M-Stak

Animal M-Stak

80,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.