Добре дошли в нашия магазин !

Animal Rage XL

Наличност: В наличност

Цена: 70,00 лв.

Промо цена: 63,00 лв.

Universal ANIMAL Rage XL - Уникални напомпване, интензивност и издръжливост. Вълна от адреналин, изблик на сурова сила, усещане за разтърсващ електрически ток, който преминава от главата до петите - Animal Rage XL ви зарежда с енергия и сила да покорите тежестите, да доминирате в залата и да оставите конкуренцията далеч зад гърба си. Animal Rage XL е повече от обикновен претренировъчен суплемент - той е тайното оръжие на най-добрите бодибилдъри в света.

UNIVERSAL Animal Rage XL

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 151 gr, 30 дози
Производител: UNIVERSAL
Категория: ЕНЕРГЕТИЦИ

 

Представяме Ви новият Animal Rage XL. С подобрена формула, още по-силен и концентриран!

Уникални напомпване, интензивност и издръжливост с новия Animal Rage XL.

Вълна от адреналин, изблик на сурова сила, усещане за разтърсващ електрически ток, който преминава от главата до петите - Animal Rage XL ви зарежда с енергия и сила да покорите тежестите, да доминирате в залата и да оставите конкуренцията далеч зад гърба си. Animal Rage XL е повече от обикновен претренировъчен суплемент – той е тайното оръжие на най-добрите бодибилдъри в света.

Animal Rage XL

Animal Rage XL съдържа доказани бойци като бета аланин, цитрулин малат, таурин и глюкоронолактон, които улесняват поправянето на увредените по време на силови натоварвания мускулни влакна.
Втората ценна бленда в този продукт включва тирозин, холин битартарат и б-фенилетиламин – все силни ноотропни вещества, които стимулират мисловните процеси и повишават концентрацията и фокуса, особено при изпълнението на всяка допълнителна серия или повторение.
Родиолата, шизандрата, кордицепса и панакс женшена пък са полезни билкови адаптогени, които притежават способността да увеличават както издръжливостта спрямо стрес и физически натоварвания, така и да ускоряват цялостното следтренировъчно възстановяване.
В богата формула на Animal Rage XL се откриват още кофеин, екстракт от зърна на кафе, зелен чай, еводиамин и винпоцетин, които оформят един максимално ефективен термогенен и стимулиращ комплекс за нуждите на активно трениращите атлети.

Animal Rage XL

Когато се взима 30-45 мин. преди тренировка, Animal Rage XL създава такива предпоставки за интензивни тренировки, каквито не сте си мислили, че е възможно да съществуват. Animal Rage XL е в състояние да запълни всички празнини, които най-вероятно са били на лице в предишните ви предтренировъчни суплементи. Редовната употреба на Animal Rage XL ще ви позволи да преодолеете по-лесно фитнес застоя (платото) и да завоювате нови лични рекорди в залата. Сложете Animal Rage XL в сака си и сами ще се уверете в разликите, които той може да предизвика за вашия тренировъчен прогрес.

Animal Rage XL може да се приема винаги, когато имате нужда от бърз прилив на енергия, по-добър фокус и мотивация.

За да постигнете оптмални резултати, уникално напомпване, екстремни фокус и енергия в тренировките си, комбинирайте продукта с Animal Pump и Animal Pak.

Какво да очакваме от новият Animal Rage XL?

• По-екплозивни и пълноценни тренировки

• Продължтелен прилив на енергия

• По-добър фокус, повече интензивност

• По-добра издръжливост и по-пълноценно представяне

• Нови страхотни вкусове

Новият, по-потентен Animal Rage XL включва във формулата си 4 мощни и подобрени комплекса:

1. Endurance & Performance Complex
Комплекс за издръжливост, експлозивна сила и страхотно напомпване.

2. Focus & Intensity Complex
Повече фокус, мотивация и настроение. А това означава и по-голяма интензивност в тренировките Ви.

3. Sustained Energy Complex
Гарантира Ви издръжливост и постянен приток на енергия през цялата тренировка.

4. Quick Energy Complex
Комплекс, който Ви зарежда с енергия и Ви дава фокус максимално бързо.


Начин на употреба: Винаги започвайте приема с 1 мерителна лъжичка, за да усетите своята поносимост към Rage XL. След това приемайте по 1-2 лъжички в 200-250 ml вода 20-30 мин. преди тренировката Ви.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.
Никога не приемайте повече от 2 дози в рамките на 24 часа или между 6 и 8 часа преди лягане

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.