Добре дошли в нашия магазин !

Anatropin

Наличност: В наличност

Цена: 105,00 лв.

Промо цена: 84,00 лв.

Anatropin е ключът към повишаване на тестостерона, което в резултат дава вашето ново по-мускулесто, по-силно и по-мъжествено аз. Изпитвате нужда да видите промяна във вашите тренировки, размера на мускулите, както и личното явяване?

Anatropin

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 90 капсули
Производител: GASPARI NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

Anatropin е ключът към повишаване на тестостерона, което в резултат дава вашето ново по-мускулесто, по-силно и по-мъжествено аз. Изпитвате нужда да видите промяна във вашите тренировки, размера на мускулите, както и личното явяване? Не търсете повече, Anatropin е тук - хранителна добавка за оптимизиране на хормоните. Ние сме сигурни, че резултатите няма да ви разочароват.

При мъжете, понякога тялото ни не може да произвежда количеството тестостерон, от което се нуждаем, ето защо се нуждаем от средство за повишаване на този тестостерон и същевременно контролиране на естрогена.

С Anatropin няма да отнеме много време, докато видите промените! Ние знаем, че цялостното ви благосъстояние ще се подобри, докато нивата на Тестостерон се възвръщат обратно до мястото, където те трябва да бъдат. Можете да се доверите, че Anatropin е най-ефективният и безопасен начин за регулиране на вашите основни хормонални нива.

Съставки в Anatropin:
- Velvet Bean Extract (семена)
Velvet Bean семена е научно, известен като “œmucuna pruriens”. В продължение на векове екстракт от Velvet Bean се използва за медицински цели – от повишаване на либидото до понижаване на кръвната захар и повишаване на силата.
- Brassaiopsis Glomerulata екстракт (листа)
Изследователите открили, че тази използвана от древността билка съдържа анти-естрогенни ефекти – което означава, че има способността да се сведе до минимум женските хормони. Тя играе роля в хормонални добавки, като позволява на мъжете да подобрят нивата на Тестостерон и да се запази контрол върху нивата на естроген.
- Anacyclus Pyrethrum DC екстракт
(корен)
Това билков екстракт повишава мъжката жизненост и мъжество. Ефекта на билката често се сравнява с Тестостерон.
- Витамин D3
(като холекалциферол)
Холекалциферол е структурно подобен на Тестостеронът, което означава, че осигурява резултати, подобни на Тестостерон тласък. Освен това е превантивна мярка срещу костно заболяване.
- Цинк
(като Цинков аспартат)
Повече от 300 ензима в телата ни се нуждаят от Цинк за да функционират! Тази хранителна добавка, осигурява ползи за имунната система и здраво тяло. Цинковият аспартат дори помага на тялото с ДНК функциите и здравето на мозъка.

 Често задавани въпроси:
- Дали Anatropin изисква специална диета или промяна в начина на живот за да бъде ефективен?
Както при всяка хранителна добавка, Anatropin ще бъде най-ефективен, когато се съчетае заедно със здравословна диета и режим на упражнения. За увеличаване на мускулите, упражненията са от необходимост за най-добри резултати. Въпреки това, нивата на Тестостерон ще се увеличат с Anatropin дори и без каквито и да е промени в начина на живот.

- Как мога да приемам Anatropin?
Вземете на празен стомах (преди ядене). Вземете две капсули преди закуска. Приемайте по една допълнителна капсула 6-8 часа по-късно. Не превишавайте 3 капсули на ден.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Ripped Fast

Ripped Fast

43,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Други хора маркираха този продукт със следните кл. думи:

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.