Добре дошли в нашия магазин !

Anabolic Whey

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Anabolic Whey - 900 gr

Цена: 59,00 лв.

Промо цена: 53,00 лв.

Anabolic Whey - 2300 gr

Цена: 133,00 лв.

Промо цена: 120,00 лв.

Anabolic Whey - 4000 gr

Цена: 210,00 лв.

Промо цена: 189,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Anabolic Whey притежава най-висока биологична стойност от всички източници на протеин.

Anabolic Whey

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 900, 2300, 5000 gr
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: ПРОТЕИН

 

Whey Protein без съмнение е най-добрият протеин за всички активно спортуващи. Именно Anabolic Whey е добавката, която следва да приемате, ако целта Ви е да увеличите Вашата чиста мускулна маса, да изгаряте мазнини и да подобрите здравето си.

Anabolic Whey притежава най-висока биологична стойност от всички източници на протеин. Допълнителния прием на суроватъчен протеин е напълно целесъобразен, защото той не се набавя в достатъчно количество при нормалното хранене.

Anabolic Whey е изпълнен с важни аминокиселини, протеинови микрофракции и пептиди. Anabolic Whey се разтваря безпроблемно, лесно се усвоява и се предлага в различни фантастични вкусове.

 

Употреба: Anabolic Whey може да се ползва при всяко хранене за увеличаване на протеиновото съдържание, или да се приема самостоятелно според нуждите и целите (диета, преди лягане и т.н.). В зависимост от чистата Ви мускулна маса и нуждата от хранителни вещества, приемайте 1-4 дози дневно.

 

Съставки (шоколадов вкус): Протеинова матрица Anabolic Whey (микро-ултрафилтриран концентрат на суроватъчен протеин, микро-ултрафилтриран изолат на суроватъчен протеин, йонообменен суроватъчен протеинов изолат, хидролизирани суроватъчни пептиди), какаов прах, естествени и изкуствени аромати и оцветители, аспартам, ксантанова смола.

 

Размер на дозата: 1 мерителна лъжичка (29 г)

 

Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.