Добре дошли в нашия магазин !

Anabolic Amino 9000

Наличност: В наличност

86,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Най-висококачествени ензимни хидролизати на двата най-добри източника на животински протеин - суроватъчен и пилешки протеин.

 Anabolic Amino 9000

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 300 таблетки
Производител: OLIMP
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

Най-висококачествени ензимни хидролизати на двата най-добри източника на животински протеин - суроватъчен и пилешки протеин. Тази комбинация гарантира получаването на аминокиселинен профил, който не присъства в никакъв друг препарат на базата на хидролизиран протеин. Освен това, използването на хидролизат на пилешки белтък в Anabolic Аmino 9000 увеличава над 6 пъти съдържанието на Глицин, 2 пъти на Л-Аргинин, 1,8 пъти на Л-Пролин и 1.4 пъти на Л-Аланин.

Глицинът участва в предаването сигнали в централната нервна система, представлява основата за синтеза на компонентите на нуклеиновите киселини (необходими за синтеза на белтък) и допринася за правилното протичане на хемопоетичните процеси.

Л-Аланин - в допълнение към изграждащата му функция, се използва в черния дроб за синтез на глюкоза, като по този начин предпазва от мускулен катаболизъм (когато се приема преди тренировка) и спомага за бързото допълнение на енергийните резерви и синтеза на протеини (приет след тренировка ).

Два пъти по-високото съдържание на Л-Аргинин в Anabolic Аmino 9000 в сравнение със стандартните протеинови хидролизати на пазара увеличава синтеза на азотен окис, което допринася за увеличен приток на кръвта към мускулите и ги снабдява с хранителни макроелементи. Освен това има стимулиращ ефект върху секрецията на хормона на растежа, което е много важно по време на и след тренировка. Л-Аргинин, принадлежи към групата на алкалните аминокиселини, играе важна роля в поддържането на киселинно-алкалното равновесие на тялото, силно нарушено в следствие на муслуната работа по време на тренировка.

Л-Пролин играе важна роля в синтеза на протеини и в обмяната на веществата като цяло, оказва положително въздействие за бързото заздравяване на рани и травми, участва в множество анти-окислителни реакции.

В основата на Anabolic Аmino 9000 са ди- и три- пептиди и значителна степен свободни аминокиселини, което гарантира бързото насищане на организма с необходимите аминокиселини и поддържане на анаболно състояние в продължение на един час от времето на приемане. Двата източника на протеини гарантират поддържането на положителен азотен баланс в организма, дори по време на най-интензивната тренировка. Хидролизатните форми осигуряват постигане на висока концентрация на разклонено верижни аминокиселини (Л-Левцин, Л-Валин, Л-Изолевцин), които са изключително ефективни срещу мускулния катаболизъм.

Предназначение:

Особено се препоръчва за лица, стремящи се към бърз растеж на чиста мускулна маса и сила, в т.ч. професионални спортисти. Продуктът е отлична добавка за спортисти, както по време на периода преди състезанията - свързан с намаляване на телесното тегло така и по време на подготвителния период. Anabolic Аmino 9000 е също отличен източник на протеини за хора с наднормено тегло, които желаят да намалят излишната мастна тъкан.

 

Препоръчително е да комбинирате този препарат след тренировка заедно с CARBONOX и Creatine MAGNA POWER, за да получите максимално увеличаване на мускулна маса.

За да се постигне намаляване на мастната тъкан се препоръчва Anabolic Anabolic Аmino 9000 да се комбинира с термогенни продукти като - Thermo Speed, Thermo Stim или Therm Line II

 

Доза: 2 - 5 таблетки в зависимост от телесното тегло.

Начин на употреба: 1 доза (2–5 таблетки) 3 пъти дневно (веднага след събуждане, 30 минути преди тренировка и веднага след тренировка).

При телесно тегло до:
• 70 кг - 6 таблетки (3 х 2 таблетки),
• от 70 кг до 90 кг - 9 таблетки (3 х 3 таблетки)
• от 90 кг до 105 кг - 12 таблетки (3 х 4 таблетки)
• над 105 кг - 15 таблетки (3 х 5 таблетки).

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета.

Не е лекарствено средство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Amino 1700 / не е наличен

Amino 1700 / не е наличен

Започва от: 0,00 лв.

Liquid Amino

Liquid Amino

31,00 лв.
 Amino 2500 / не е наличен

Amino 2500 / не е наличен

Започва от: 0,00 лв.

 Amino 2250

Amino 2250

Цена: 60,00 лв.

Промо цена: 50,00 лв.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.