Добре дошли в нашия магазин !

AminoCore

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
AminoCore - 210 капсули
86,00 лв.
AminoCore - 400 gr
87,00 лв.
AminoCore - 1000 gr
190,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AllMAX AminoCore - Вие получавате хранителна добавка, осигуряваща ви 350% по-голяма анаболна активност.

aminocore

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 210 капс., 400, 1000 gr
Производител: ALL MAX
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

• незабавно стимулира мускулния растеж с 350%

• чиста сила на BCAA

• бързо се справя с умората

• Зареден с 7 форми на анаболна подкрепа B3, В6, В9 и В12!

 

Повечето хора, които тренират усилено, не разбират защо не могат да постигнат желания от тях мускулен растеж. Всеки по-сериозен културист знае изпитаното и проверено въздействие на големите дози BCAA.

Въпреки, че всеки знае, ние все пак ще Ви напомним, че действието на разклонената верига амино киселини може да е затруднено, поради няколко причини:

Не получавате достатъчно ВСАА

Не е правилното съотношение на ВСАА

Не приемате достатъчно ВСАА в подходящото време

Чрез AminoCore Вие получавате хранителна добавка, осигуряваща Ви 350% по-голяма анаболна активност.

Това е проста математика - добавяте повече мускули, отколкото изваждате!

AminoCore

Защо това е толкова трудно да си намерите добър ВСАА продукт? Защо е изключително трудно да се смесват ВСАА във вашата система, ефективно и ефикасно. Старата школа инстантизирани BCAA, създадени, без да използват технологията MYOTRISOL, се слепват, не се смесват добре и най-лошото от всичко, остават отвратително, подобно на масло на повърхността. А и са с лош вкус.

Повечето компании за хранителни добавки отговориха на това предизвикателство, като просто доставиха по-малко BCAA’s в по-евтино съотношение 2:1:1.

Стига вече! AminoCore вече е на пазара, за да Ви помогне!

AminoCore са създадени благодарение на преимуществена 3 фазна технология, спомагаща по-добрата разтворимост, наречена MYOTRISOL, която е превърнала ВСАА в един изключително висококачествен продукт. В него Вие ще намерите идеално съотношение на ВСАА, които се разтварят лесно, а и са много вкусни. Благодарение на тази невероятна хранителна добавка, Вие можете да си набавите необходимата Ви сила, когато и където и да сте! Това е идеалната BCAA добавка!

AminoCore съдържа цели 8180 мг ВСАА ! Точно така, повече от 8 грама ВСАА в един пакет или една лъжица. Перфектен е за консумация по време на тренировка, или когато сте далеч от фитнеса и изпитвате необходимост да предотвратите катаболните разкъсвания на мускулната тъкан и да увеличите синтеза на Протеин!

Авангардни научни изследвания спечелили Нобелова награда на Каролинския институт потвърдиха, с какво културистите са известни от години –а именно приемът на високи дози ВСАА, доставени в специфични съотношения 45:30:25, по този начин мускулите Ви растат. Това е с изумителните 350% по-голяма анаболна сигнализация спрямо плацебото! Всичко това е доказано с научни изследвания.

Добрата разтворимост е ключът за успеха на течните добавки BCAA!

ALLMAX въвежда MyoTrisol, авангардна технология подобряваща разтворимостта. До сега, доставката на 100% чисто съотношение 45:30:25 BCAA на прах и то в цели (8180 мг) - идеални за анаболната активност е било почти невъзможно. Е това вече не е така.

Само с AminoCore MYOTRISOL™ LIQUID BCAA Вие получавате доказано всичко това.

AminoCore включва и някои от най-упоритите, бионалични, фармацевтични витамини, като:

MethylCobalamin

дибенкозид, който е с висока биологична стойност Витамин В12

Ca L-5-MTHF ( осигуряващ витамин B9)

Пиридоксин-5-фосфат (витамин В6)

Това са някои от най-трудните за получаване витамини в най-високо ефективни дози, известни на науката. Само AminoCore ви дава този вид на чиста енергия смес от витамини от, при това най-мощните витамини на планетата. Нещо повече, комплексът от витамини от група В подкрепя синтеза на протеини и без тях вашият напредък може да пострада. Усилените тренировки, диетата са недостатъци, консумацията на алкохол и стресът също могат да се отразят негативно върху нивата на витамините.

ОЗИ прави тренировката Ви още по-добра!

Повечето хора никога не са чували дори ОЗИ, но той може да бъде най-добрия Ви приятел във фитнеса. ОЗИ или KetoIsoCaproic е киселина, която изпълнява ролята на буфер на мускулните токсини като амоняк (NH3), които са създадени по време на интензивните периоди на повтарящи се мускулни контракции. ОЗИ деактивира амоняка, създаден от вашите мускули по време на интензивни тренировки. Тъй като по-високите концентрации на амоняк водят до умора, намаляването на амоняка води до по-голяма мускулна издръжливост.

И най-доброто от всички, AllMax AminoCore BCAA има 100 mg ОЗИ във всяка доза!


Забележка: Продукта е хранителна добавка и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.