Добре дошли в нашия магазин !

Amino 1700 / не е наличен

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Amino 1700 - 160 табл.
40,00 лв.

Неналичен

Amino 1700 - 325 табл.
0,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Amino 1700 се състои от първокласен източник на ензимно разграден суроватъчен протеин. Аmino 1700 е 3-комплексен протеинов източник.

 Amino 1700 / не е наличен

Детайли

Опаковка: 160, 325 таблетки
Производител: SATURN
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

Amino 1700 - чист комплекс за мускулен протеин.

Amino 1700 се състои от първокласен източник на ензимно разграден суроватъчен протеин. Аmino 1700 е 3-комплексен протеинов източник.
Аmino 1700 е фармацевтично разработен комплекс Аминокиселини, обогатен с ензими, съдържащ 3 натурални форми на протеина: калциев казеинат, лакталбумин и хидролизиран колаген. Комбинацията на тези протеинови източници Ви доставя пълната гама от аАминокиселини (заменими и незаменими), които са основните градивни елементи на нашето тяло.

Този отличен източник на протеин осигурява на организма пълния спектър от разградени заменими и незаменими аминокиселини. За по-нататъшно подобряване на усвояването сме добавали и ензим Протеаза.

Протеините се разграждат на прости частици, наречени аминокиселини, които са градивни елементи на нашата анатомия. Стойността на протеина зависи от неговото съдържание на аминокиселини - активната част на протеина, която остава след храносмилането.

Amino 1700 на Saturn Supplements може да ви помогне да се засили цялостният мускулен протеин, необходим за изграждането на здраво и мускулесто тяло.


Начин на употреба: 3-4 таблетки с храненията и след тренировка

Състав: калциев казеинат, хидролизиран лакталбумин, хидролизиран колаген, магнезиев стеарат, стеаринова киселина, калциев фосфат, кроскармелоза натрий

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.