Добре дошли в нашия магазин !

AminoLast

Наличност: В наличност

Цена: 85,00 лв.

Промо цена: 63,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AminoLast е формулиран да работи още след първата доза чрез доставяне на правилни дози Аминокиселини и електролити за вашите мускули.

AminoLast

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 420 гр.
Производител: GASPARI NUTRITION
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

• ЗАБЪРЗВА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО И НАМАЛЯВА МУСКУЛНАТА УМОРА

• ДОСТАВЯ 10 грама ОТ НАЙ-МОЩНИТЕ Аминокиселини

• ОБОГАТЕН С ЕЛЕКТРОЛИТИ

• ВЪВЕЖДА СПЕЦИАЛНАТА AMMOJECT ТЕХНОЛОГИЯ

• СТИГА ЗА 30 ТРЕНИРОВКИ

 

AminoLast - BCAA СУПЕР ГОРИВО ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Ако сте като хората от екипа на Gaspari, то вие отделяте много време за изграждането на тялото си. Независимо дали става дума за увеличаване на мускулната маса, повишаване на издръжливостта или просто се опитвате да изглеждате възможно най – добре, е необходимо постоянство.

Ние много добре знаем за какво става дума, ето защо прекарахме над 24 месеца в развиването на AminoLast, следейки най-важните иновации в науката. Ние създадохме Аминокиселинен продукт, който има страхотен вкус и носи нещо ново на пазара, за да ви помогне да постигнете целите си. Използвайки само най-добрите съставки без добавени синтетични оцветители, ние създадохме най-доброто BCAA гориво за максимално възстановяване и издръжливост.

Когато се подлагате на натоварвания до краен предел, мускулите ви плащат цената. AminoLast със своята AMMOJECT технология е единственият продукт, който доставя висока доза BCAA, мощни пептидни Аминокиселини, обогатени с леуцин, електролити и AMMOJECT, за да избегнете умората. Необходима е само една доза по време на тренировка, вместо „мега-дози“, които не правят нищо повече от това да образуват дупка в портфейла ви. Освен това, ние няма да се опитаме да ви продадем евтини Аминокиселини като Глицин или аланин. Ще усетите разлика от първата доза.

 

ПОДОБРЕТЕ ИЗДРЪЖЛИВОСТТА СИ. ИЗГРАДЕТЕ УВЕРЕНОСТ. СЪЗДАЙТЕ ПЕРФЕКТНОТО ТЯЛО.

Какви резултати мога да очаквам от AMINOLAST?

Незабавни. AminoLast е формулиран да работи още след първата доза чрез доставяне на правилни дози Аминокиселини и електролити за вашите мускули. Усеща се значително намаляване на мускулната умора и болезненост, както и по-добра хидратация, когато продуктът се използва по предписание.

Има ли реални клинични проучвания, които доказават действието на AMINOLAST?

Да. AminoLast беше в процес на разработка в последните 24 месеца и трябваше да излезне на пазара дори преди появата на SizeON Pre – Contest. Нашите клиенти желаеха възможно най-ефективния Аминокиселинен продукт за най-добрата цена, така че беше време да го създадем. Няма съмнение, че BCAA са най-доброто решение, когато става дума за максимално възстановяване, а електролитите също са от голямо значение за производителността. Има множество човешки изследвания, които подкрепят действието на  AminoLast.

Мога ли да комбинирам  AminoLast с други продукти?

Да. AminoLast може да се комбинира с почти всички останали продукти на пазара, независимо дали става въпрос за чистене на мазнини или трупане на мускулна маса. Дори може да го добавяте директно към своите Протеинови шейкове. Има буквално стотици комбинации, особено ако се използва с останалите продукти от линията на Gaspari.

СНАБДЕТЕ СЕ С ГОРИВО ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ! ВЗЕМЕТЕ  AminoLast!

 

Начин на употреба:
Смесете една мерителна лъжица (14 грама) с 200-250 мл вода. AminoLast може да се консумира преди тренировка, между храненията, по време на самата тренировка и след нея. От вас зависи да откриете кое работи най-добре за организма ви.

AminoLast

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Amino BCAA

Amino BCAA

23,00 лв.
 Amino 5600

Amino 5600

Започва от: 27,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.