Добре дошли в нашия магазин !

Amino Decanate

Наличност: В наличност

Цена: 75,00 лв.

Промо цена: 65,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Amino Decanate е революционна нова формула на MuscleMeds, която коренно ще промени аминокиселинната суплементация.

 Amino Decanate

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 360 gr
Производител: MUSCLE MEDS
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

Разтърсващ пробив в света на аминокиселинната суплементация!

• Аминокиселинен комплекс с пълен спектър компоненти за изграждане на мускулна маса!

• 5 g ВСАА във всяка доза (при анаболното съотношение 10:1:1)!

• 5 g Глутамин с фармацевтично качество във всяка доза!

• 500 mg матрица от критични за мускулната маса аминокиселини!

Amino Decanate е революционна нова формула на MuscleMeds, която коренно ще промени аминокиселинната суплементация. След 3 години изследвания екипът на MuscleMeds откри 19 критични за мускулната маса аминокиселини, необходими за поддържане на висока тренировъчна интензивност, стимулиране на максимална анаболна активност в организма и силен антикатаболен ефект. Тъй като това не е достатъчно за един елитен спортист, за да увеличи ефекта от тези 19 аминокиселини, MuscleMeds добави своята изключителна технология за усвояване DecaDrive! Пригответе се да изпитате разтърсващия ефект на Amino Decanate!

• Най-новата аминокиселинна формула Amino Decanate е разработена с цел да предизвика максимален анаболен ефект. Също така ограничава максимално аминокиселинния дефицит и катаболизма, възникващи в резултат на интензивните тежки тренировки.

• Най-новите изследвания показват, че не само аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) и глутаминът имат определящо значение за мускулния растеж, но и още 15 аминокиселини, наречени критично аминокиселинно ядро. Всъщност когато някоя от тези аминокиселини бъде изчерпана в мускулатурата, растежът спира и физическата производителност силно намалява. Това явление е познато като „ограничаващ аминокиселинен фактор”.

• Всяка доза Amino Decanate осигурява всичките 19 критични аминокиселини за върхов мускулен растеж, максимална физическа производителност и оптимално протичане на възстановителните процеси. За да увеличи бионаличността и потентността на тази формула, която сама по себе си има изключително силен анаболен ефект, MuscleMeds добави в Amino Decanate и изключителната технология DecaDrive!

Amino Decanate поддържа цикъла на лимонената киселина в организма за постигане на максимален мускулен растеж и пикова мощност!

• Цикълът на лимонената киселина е основен енергетичен биохимичен процес в организма, протичащ в митохондриите на клетките. По време на натоварване (тренировка) необходимостта от енергия в тялото се увеличава значително, за да се осигурят мускулните контракции и да се поддържа активността на клетъчните функции. При такива условия цикълът на лимонената киселина се ускорява значително и по този начин се осигурява допълнителна енергия за мускулите, необходима за преодоляване на физическото усилие. Затова физическото натоварване увеличава нуждата от 19-те критични аминокиселини, участващи в осъществяването на цикъла на лимонената киселина. Ако по време на тренировка възникне дефицит на тези критични аминокиселини, това може да има директно негативно влияние върху физическата работоспособност и мускулния растеж.

 

Начин на употреба:
Смесете 1 доза (1 мерителна лъжица) Amino Decanate с 250-300 ml вода и разбъркайте. Приемайте 1-2 дози дневно - преди, по време и след тренировка, или по всяко време, когато имате нужда от аминокиселини.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Anabolic Amino 9000

Anabolic Amino 9000

86,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.