Добре дошли в нашия магазин !

Alpha Lipoic Acid 250 mg

Наличност: В наличност

50,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) е мощен антиоксидант - както сама по себе си, така и като активатор на витамините Е и С.

Alpha Lipoic Acid 250 mg

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 60 капсули
Производител: NOW
Категория: АНТИОКСИДАНТИ

 

• Мощен антиоксидант
• Помага за усвояването на коензим Q10
• Стимулиране на нервната система
• Регулиране на кръвната захар
• Придаване на енергия и тонус

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) е мощен антиоксидант - както сама по себе си, така и като активатор на витамините Е и С. Тя може да възстанови антиоксидантните свойства на тези витамини, дори и след като те вече са неутрализирали свободни радикали.

Алфа липоева киселина също така стимулира производството на глутатион и спомага за усвояването на коензим Q10 - два също изключително важни антиоксиданта. Поради разтворимостта си във вода и мазнини, алфа-липоевата киселина може да се придвижва във всички компоненти на клетката и да неутрализира свободните радикали.

Тялото има нужда от Алфа липоева киселина, за да произвежда енергия. Алфа липоева киселина играе важна роля в митохондриите, където се освобождава енергията.

Алфа липоевата киселина се използва вече почти 3 десетилетия в Европа за предпазване от дегенерация на периферната нервна система, както и за контрол на нивата на кръвната захар при хора страдащи от диабет. Спомага за детоксификация на черния дроб от вредни метални съединения, защитава нервните тъкани срещу окислителни процеси при висок стрес и намалява нивото на холестерола в кръвта.


Начин на употреба: 1 доза веднъж дневно.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

CoQ10 - 100mg

CoQ10 - 100mg

55,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.