Добре дошли в нашия магазин !

Alpha Betic

Наличност: В наличност

23,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Alpha Betic съдържа клинично проверени съставки, подходящи за хора с диабет и в преддиабетно състояние. Подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система, оптимизира нивата на липидите и кръвната захар.

Alpha Betic

Детайли

Опаковка: 60 капсули
Производител: ENZYMATIC THERAPY
Категория: ЗДРАВНИ ПРОДУКТИ

 

Alpha Betic съдържа клинично проверени съставки, подходящи за хора с диабет и в преддиабетно състояние. Подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система, оптимизира нивата на липидите и кръвната захар.

Формулите Alpha Betic са внимателно балансирани, за да отговорят на специалната потребност от хранителни вещества на хората с диабет или в преддиабетно състояние. Качествен фармацевтичен контрол. Хранителните добавки Алфа бетик са произведени и тествани при най-високи стандарти за качество, разработени така,че да бъдат безопасни, приемани самостоятелно или в комбинация с други Алфа бетик продукти.

Съдържание:

Хром - микроминерал, който е от голямо значение за нормалната обмяна на глюкозата, инсулина и мастните киселини

Канела - топлият, дълбок аромат на канела е само една от причините тя да бъде една от любимите ни подправки. Канела се справя с диабета. Канелата е добре позната на майсторите готвачи. Тя се използва не само в направата на вкусни сладкиши, но и на много други ястия.

 

Диабет 2 - Диабетът е заболяване, при което нивата на глюкозата или захарта в кръвта са прекалено високи. Глюкозата се набавя от храната.

Диабетът се класифицира като метаболитно разстройство. Метаболизмът се отнася до начина, по който тялото ни усвоява хранителните вещества.


Дозировка: За възрастни и деца над 12 години - по 2 капсули на ден.


Забележка: Хората с диабет и в преддиабетно състояние трябва да следят за нивото на кръвната си захар. Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или прием на лекарства. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Клинично разработена формула, която се препоръчва за осигуряване на необходимите хранителни вещества на диабетиците. Продуктът съдържа натурални съставки. Възможни са изменения в цвета.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Aloe Vera Whole Leaf Juice

Aloe Vera Whole Leaf Juice

40,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.