Добре дошли в нашия магазин !

Alpha Amino Prototype 216

Наличност: В наличност

0,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Alpha Amino Prototype 216 е бъдещето в супер технологиите на аминокиселините и е специално предназначено за всеки, който вече се е уморил от посредствените резултати.

Alpha Amino Prototype 216

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 капсули
Производител: MUSCLETECH
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ


Използвайки състоянието на най-съвременните комплекси и ултра-бързата NanoParticulation технология, Alpha Amino Prototype 216 доставя на мускулите ви точно дозирано количество nanoparticulated аминокиселини, незаменими аминокиселини, условно основните аминокиселини и прецизно съотношение аминокиселини с разклонена верига (BCAA), необходими за изграждане на голямо количество твърди мускули .

С множеството аминокиселини, седящи по рафтовете в магазините, избора на правилния продукт може да бъде трудна задача дори и за най-опитния културист. Сега, с пускането на следващото поколение супер-амино мускулен ускорител на растежа - Alpha Amino Prototype 216 - никога няма да си помислите да търсите друг аминокиселинен продукт отново! За разлика от редовните аминокиселини, които съдържат по-нисък клас източници на аминокиселини, Alpha Amino Prototype 216 е мега-дозиран с точния размер на 4 цялостни форми на аминокиселините - nanoparticulated аминокиселини, предназначени за ултра-бързо усвояване, основните аминокиселини, условно основните аминокиселини и прецизно съотношение на разклонена верига аминокиселини (BCAA) - необходими за изграждане на мускула.

С Alpha Amino Prototype 216 не само приемате точното съотношение на Аминокиселини за белтъчен синтез, но и те достигат до мускулите ви с изключително бърза експлозия и нано-Дифузната технологии . Резултатите говорят сами за себе.

Alpha Amino Prototype 216

Какво е Alpha Amino Prototype 216?

Alpha Amino Prototype 216 е бъдещето в супер технологиите на аминокиселините и е специално предназначено за всеки, който вече се е уморил от посредствените резултати. Неговата напреднала в науката формула е инженерство в доза от аминокиселини с точната пропорция, предназначени за вътреклетъчния синтеза на белтъци и анаболната дейност на мускулите .

Как Alpha Amino Prototype 216 работи?

Използвайки силата на Nano-дифузната технологии, ние вярваме, че Alpha Amino Prototype 216е една от най-напредналите аминокиселинни добавки. Никоя друга аминокиселинна добавка на пазара днес не може да съчетае мускулно повишаване още от първия прием както Алфа амино Prototype 216.

Как да приемате Alpha Amino Prototype 216?

Приема се с любимите ви напитка 15 минути преди тренировка.

 

Начин на използване: Приемайте 1 доза - 6 капсули 15 минути преди тренировка.

 

Този продукт не е лекарствено средство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Leucine (Scitec)

Leucine (Scitec)

Цена: 28,00 лв.

Промо цена: 24,00 лв.

 Liquid Super Amino

Liquid Super Amino

Цена: 52,00 лв.

Промо цена: 44,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.