Добре дошли в нашия магазин !

Alkaly-X

Наличност: В наличност

55,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Alkaly-X е свръх модерна формула за оптимално възстановяване и мускулен растеж на основата на KreAlkalyn - най-стабилната форма на Креатин!

Alkaly-X

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 660 капсули
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: КРЕАТИН

 

Alkaly-X е свръх модерна формула за оптимално възстановяване и мускулен растеж на основата на KreAlkalyn - най-стабилната форма на Креатин!

Креатин

Креатинът е един от главните суплементи в културизма. Основната му функция е увеличаването на енергийния резерв в мускулите, което води до повишаване на мускулната сила и издръжливост. Ето защо става това - "горивото" за мускулната работа е АТФ (аденозин-трифосфат). При съкращаване на мускулите АТФ се разпада до АДФ (аденозин-дифосфат). За да продължи работата на мускулите, този АДФ отново трябва да се превърне в АТФ чрез присъединяване на фосфатна група. Тя се взема от съединението креатин-фосфат (КФ).

NO-бустърна Матрица

Това наименование е често срещано в съвременните продукти. Когато в един продукт има няколко вещества и те подпомагат действието си взаимно (синергисти), се получава така наречената матрица.

Аргинин

Л-Аргинин е прекусор на азотния оксид и участва при секрецията на растежен хормон, подсилва имунната система, подпомага изчистването на тялото от токсини. Подпомага сексуалната функция.

Високоефективна креатинова сол

Тя е естествен посредник на цикъла на Кребс. Играе ключова роля при енергийния цикъл на организма.

• оптимизира кръвообращението и снабдяването на работещите мускули с хранителни вещества, вода и кислород, повишава синтеза на карнозин, който повишава силата и издръжливостта.

Vitargo - уникален въглехидратен полимер, който стимулира невероятно секрецията на инсулин и светкавичното презареждане на гликогеновите запаси

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

CE Extreme

CE Extreme

30,00 лв.
CM2 Nitrate

CM2 Nitrate

74,00 лв.
Build-HD

Build-HD

86,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.