Добре дошли в нашия магазин !

Advanced AllFLEX

Наличност: В наличност

49,00 лв.

AllMAX Advanced AllFLEX е синергична и балансирана комбинация от 6 съставки, предназначена за възстановяване на ставите и сухожилията, спиране на възпалението и премахване на болката.

Advanced AllFlex AllMax

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 60 капсули
Производител: ALLMAX
Категория: СТАВИ, СУХОЖИЛИЯ

 

Advanced AllFLEX е хранителна добавка, предназначена за възстановяване и управление на болката в ставите, подкрепена с UC-II.

Advanced AllFLEX е синергична и балансирана смес от 6 допълнителни съставки, предназначени за:

• бързо и ефективно да поправите повредени стави
• Възстановяване на подвижността на ставите
• намаляване на възпалението
• Намаляване на болки в ставите

Като атлет, който тренира интензивно, тялото Ви е податливо на износване, а упоритите тренировки неизбежно ще доведат до болки в ставите и мускулите. Ако сте измъчили тялото си до крайност във фитнеса, ще настоявате за нещо, което ще облекчи болката бързо и ефективно.

Advanced All Flex

Advanced AllFLEX са подкрепени с UC-II, чиято стратегическа цел е да осигури подкрепа и облекчение на болките в тялото Ви.

Само 2 капсули на ден от AllFLEX води до бързо и цялостно възстановяване и управление на болката.

Advanced AllFLEX е хранителна добавка, предназначена за облекчаване и възстановяване, която спомага за здравето на ставите и мобилността и намалява болката и възпалението, причинени от интензивната физическа активност.

Advanced AllFLEX е защитена от 4 независими американски патента.

Със система за изключителна доставка, Advanced AllFLEX достига до Вас в изключително тънка капсула, която осигурява бързи резултати и е със забавено освобождаване на активната съставка, която продължава да работи над 12 часа.

Подкрепена от силата на 6 клинични опита с хора, Advanced AllFLEX с UC-II Ви дава инструмента, чрез който можете да отвърнете на удара! Преборете се с болката в ставите сега!

Advanced AllFLEX е 348% по-добър от комбинацията Глюкозамин и Хондроитин за намаляване на болката и подобряване на мобилността на ставите. Толкова е лесно - просто вземете 2 капсули веднъж дневно!

Ключът към тази впечатляваща и много напреднала формула е комбинация с UC-II -неденатуриран колаген тип – II за съвместен ремонт, 3-LASTIN за предотвратяване на възпалението и OptiMSM за увеличаване на мобилността в комбинация с мощен CL-5 ™ за радикално намаляване на болката и антиоксидантна подкрепа!

Клинично доказано е, че тази хранителна добавка е повече от 3 пъти по-ефективна от комбинацията от 1500 мг глюкозамин и 1200 мг Хондроитин

1. UC-II е съставка, която е доказано ефективна при болка. Тя е произведена при нискотемпературен процес, който осигурява биологичната активност да остане непокътната.

Неденатурираният колаген тип II е субстрат, подпомагащ възстановяването на хрущяла, отговорен за еластичността и издържливостта на костната система. Установено е, че приеман през устата, моделира дейността на имунната система, като предпазва от автоимунна деструкция в областта на ставния хрущял, което в голяма степен помага за подобряване на гъвкавостта и подвижността на ставите.

Това е най-добрият от всички тип на колаген, най-често срещан в ставите - именно този колаген се съдържа в AllFLEX с UC-II. Над 30 години прекарани в плацебо-контролирани проучвания показват, че той действително помага при синтеза на нов хрущял в ставите. (Защитен от 4 отделни патента на САЩ).

UC-II е революционно нов подход за управление на болката в ставите и е подкрепена от шест клинични изследвания с хора, включително едно, проведено в престижния Харвардския университет, където участниците в проучването са имали значително подобрение с добавянето на UC-II, а най-хубавото от всичко е, че този продукт няма никакви странични ефекти.

2. OptiMSM спомага за синтеза на колаген - Methylsulfonylmethane (MSM) (450 mg)

МСМ помага при ремонта на увредените клетки и стимулира растежа на здрави клетки. МСМ е необходимо за съвместни синтеза на колаген. Колагенът изгражда мощна матрица, за да помогне при укрепването на съединителната тъкан, като същевременно осигуряват гъвкавост. Също така е протеин, и от съществено значение за растежа и възстановяването на клетките.

MethylСulfonylМethane (MSM) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. Тя се намира в обичайното хранене на хората и за почти всички животни. МСМ е съставен от 34% съдържание на сяра, четвъртият най-богат на съдържание минерал в човешкото тяло.

МСМ има ефект по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намаляване на възпалението, увеличаване на снабдяването с кръв, намаляване на мускулни спазми, и омекотяване на белези. МСМ подкрепя здравето, активния начин на живот и ползите от няколко структури и функции в организма, включително и съединителната тъкан и дихателната система, докато метиловите групи действат на производството на енергия.

МСМ показва полза по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намаляване на възпалението, увеличаване на снабдяването с кръв, намаляване на мускулните спазми, и омекотяване на белези.

МСМ е естествена съставка на сяра в плодовете, зеленчуците, рибата, млякото и зърнените храни. В клиничните изпитвания върху хора за изследвания, MSM е установено, че спомага за облекчаване на болката и сковаността и намалява подуването и възпалението.

3. CL-5 ™ - Curcuma Longa (100 mg)

CL-5 ™ осигурява мощна съвместна защита на тъканите от окислителното увреждане, причинено от свободните на клетъчно ниво и е установено, че притежава 300 пъти по-голяма антиоксидантна мощност, отколкото витамин Е. Бил е използван в традиционната азиатска медицина, за да облекчи болката, причинена от артрит и намалява възпалението. Освен това, може да помогне да подтисне продукцията на простагландини.

4. Salix Alba - екстракт от бяла върба (100 мг)

Свръхчист, бионаличен билков екстракт Salix Alba е внимателно комбиниран в останалите съставки в AllFLEX за намаляване на възпалението, ставните болки, подуването и сковаността.

Вътрешната кора от бялата върба съдържа танини, които се смятат като отговорни за облекчаването на болката и нейното намаляване. Тя също така е установено, че инхибира простагландини (химикали, произведени в отговор до нараняване на тялото). Бялата върба, често се споменава като аспирин на природата и дава мощен, но напълно естествен подход за лечение на болките и страданията.

5. Витамин C комплекс
Витамин C - калциев аскорбат (40 mg или 100% RDI)

Витамин C е водно-разтворим витамин и антиоксидант. Той осигурява подкрепа на имунната система при стрес и интензивни тренировки, и спомага за поддържането на колагенът, който е от съществено значение за формирането и ремонта на съединителната тъкан.

6. Витамин Е

Този мощен антиоксидант, спомага за подобряване на кръвообращението и е необходим за възстановяването на тъканите. Също така е полезен за нормалното съсирване на кръвта и предпазва от белези. Той осигурява атлетична подкрепа и поддържа здрави мускулите, а и укрепва стените на капилярите.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства


Начин на употреба:
Приемайте по 2 капсули веднъж дневно, след първото хранене за деня.

Supplement Facts

Advanced ALLFLEX®

Serving Size: 2 capsules
Servings Per Container: 30
 
Amount Per Serving % Daily Value*
 
Vitamin C (as Calcium Ascorbate) 60 mg 100%
Vitamin E (as dl-Alpha-Tocopherol 30 iu 100%
 
OptiMSM® - Methylsulfonylmethane 450 mg
3-LASTIN - 70% Boswellia serrata (gum) extract 200 mg
CL-5 - Curcuma longa (root) powder 100 mg
Salix Alba - White Willow (bark) powder 100 mg
UC•II® - Standardized Cartilage (Total Collagen, 10 mg) 40 mg
 

OTHER INGREDIENTS: Magnesium stearate, microcrystalline cellulose, gelatin, titanium dioxide, FD&C yellow #5, FD&C blue #1, FD&C red #3.

 

ALLERGEN INFORMATION: Produced in a facility that handles Soy, Milk, Wheat, Egg, Peanuts, Tree Nuts, Fish and and Shellfish products.

 

DIRECTIONS: Take 2 capsules once daily following the first meal of the day.

 

* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet

† Daily Value not established


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Glucosamine Sulphate

Glucosamine Sulphate

18,00 лв.
Arthro Guard Liquid

Arthro Guard Liquid

45,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.