Добре дошли в нашия магазин !

ЗА НАС


Здравейте, скъпи клиенти и приятели на онлайн магазина IZGORIMAZNINITE.com.

Фирма БОДИ РИСЪРЧООД е на пазара за хранителни добавки и спортни храни от 2001 година. Началото бе сложено с представителството на култовата тогава фирма за хранителни добавки Мусаши. От малък магазин с малък асортимент, с непрекъснатите усилия и усъвършенстване днес „БОДИ РИСЪРЧООД разполага с 3 магазина на територията на Бургас.

Към момента асортиментът ни надхвърля 7000 продукта, които включват спортни храни, хранителни добавки и био храни. При нас ще намерите дрехи, аксесоари за бойни спортове, фитнес, домашни и професионални фитнес уреди, оборудване за хотелски и професионални фитнес зали.

Ние имаме богат опит с хранителните добавки и всичко свързано с фитнеса и здравословния начин на живот. Целта на Izgorimazninite.com е да предложи в своя онлайн каталог най-добрите, най-качествените и най-работещите продукти, които може да откриете на пазара. Ние не искаме да предлагаме всички възможни марки за хранителни добавки, а работим с най-добрите производители и предлагаме само НАЙ-ДОБРОТО и винаги на НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ.

Наред с това, ние предлагаме индивидуални хранителни режими, фитнес планове, безплатни консултации. За нас ще е удоволствие да Ви консултираме относно избора на правилните продукти за ВАС и да отговорим на всичките Ви въпроси относно продуктите, начина на прием, съставките и ефектът, който може да очаквате.

Търсите хранителни добавки за бързо отслабване - НИЕ сме насреща.

Търсите хранителни добавки за бързо качване на мускулна маса - НИЕ сме насреща.

Търсите хранителни добавки за здраве или облекчаване на здравословен проблем - НИЕ пак сме насреща.

Нашата фирма е партньор на почти всички фитнес клубове, аматьорски и професионални отбори на територията на града и областта.

Ние Ви предлагаме:

 • Безплатна доставка при поръчка над 30 лв.

• 3-5% отстъпка от цената при ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА

 • Безплатна онлайн консултация

 • Подаръци към Вашите поръчки

 • Талони за отстъпки, промо кодове и бонуси за редовните клиенти

 И още, и още, и ощеее....

Пазарувайте от новият Ви любим онлайн магазин - Izgorimazninite.com

 

Всички продукти в онлайн магазина Izgorimazninite.com  са с гарантиран произход и качество, защото работим само с официалните вносители за България за съответните марки, които предлагаме. Хранителните добавки са регистрирани в РИОКОЗ (Агенцията по храните) от съответните им вносители, което гарантира качеството и чистотата на продуктите, които приемате.

 

„БОДИ РИСЪРЧ” ООД разполага с верига от 3 магазина на територията на Бургас:

1. магазин ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ - бул. „Демокрация69, тел. 0897 897 354


Вижте в по-голям мащаб

 

2. магазин VITAMIN WORLD - ул. „Васил Левски15 , тел. 0897 897 353


Вижте в по-голям мащаб              вижте ВИДЕО-РЕВЮТО на магазина

 

3. магазин и ПРОТЕИНОВ БАР - ул. „Любен Каравелов8 , тел. 0897 897 353 , 0897 897 354


Вижте в по-голям мащаб