Добре дошли в нашия магазин !

AAKG (San)

Наличност: В наличност

39,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

SAN AAKG е висококачествена хранителна добавка, която ще повиши вашата сила, ще удължи издържливостта Ви и ще оформи вашата фигура, както винаги сте мачтали.

SAN Nutrition AAKG

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 caplets
Производител: SAN NUTRITION
Категория: НАПОМПВАЩИ

 

SAN AAKG е висококачествена хранителна добавка, която ще повиши вашата сила, ще удължи издържливостта Ви и ще оформи вашата фигура както винаги сте мачтали. Освен това, AAKG ще засили протеиновия синтез в тялото Ви, ще намали катаболизма на Протеините и не на последно място, ще поддържа секрецията на инсулин, който ще подпомогне усвояването на аминокиселините и глюкозата от мускулните Ви клетки. Всичко това AAKG ще Ви даде, благодарение на своята основна съставка Аргинин алфа-кетоглутарат.

AAKG (San)

Аргинина е пряк предшественик на Азотния Оксид. Представете си една добре кръвостабдена мускулна тъкан. Тази тъкан може да получи максималното количество хранителни вещества и микроелементи. Такава мускулна тъкан, подлежи на лесно оформяне и още по-зашеметяващо напомпване. Вие също може да имате това, благодарение на AAKG. Аргинина, намиращ се в AAKG, ще направи вашите мускули напомпани и твърди.

Когато приемете своята доза от AAKG, Аргининът лесно ще се преобразува в азотен окис във вашето тяло. Азотният оксид може да регулира хипертрофията, да подобри мускулната Ви сила и дори да съдейства за намаляването на излишните Ви телесни мазнини. Но може би най-важното и полезно свойство на Азотния Оксид за Вас е неговата способност да разширява кръвоносните съдове. Това ще засили кръвния поток към мускулите Ви и ще предизвиква по-голямо напомпване. Също така, благодарение на това свойство на Азотния Оксид, до мускулите Ви ще достигат много повече кислород, хранителни вещества и анаболни хормони.

Аргинина има и други, по-малко известни свойства, които обаче са изключително полезни за активно трениращите хора като Вас. Той значително ще стимулира имунната Ви система, като по този начин ще Ви предпази от неприятните ефекти на претоварването. Аргинина неутрализира Свободните радикали и други токсини, които се отделят в тялото Ви при редица процеси и стресови ситуации. А вашата интензивна и натоварваща тренировка също е такъв процес. Като неутрализира тези вредни токсини, Аргинина ще предпази мускулите Ви от катаболните състояния, свързани със разграждане на мускулите. Не на последно място, Аргининът повишава нивото на растежния хормон, което утвърждава ролята му на Суплемент, който е от изключително значение за всеки бодибилдър.

 

Начин на употреба: Приемат са по 2-3 дози дневно /преди, след тренировка и преди сън/.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.