Добре дошли в нашия магазин !

100% Whey Protein IronMaxx

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
IronMaxx 100% Whey Protein - 900 gr
55,00 лв.
IronMaxx 100% Whey Protein - 2350 gr
130,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

100% Whey Protein от IronMaxx е с повишено съдържание на протеин (до 80% за 100 грама пудра), като помага за покриването на дневните нужди протеин и по този начин се подобрява възстановяването и помага за запазването на мускулната маса.

Ironmaxx 100% Whey Protein

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 900 gr, 2350 g
Производител: Ironmaxx
Категория: ПРОТЕИНИ

 

100% Whey Protein

- 100% суроватъчен протеин, водо-разтворим

- До 80% протеин на 100 гр. прах

- 30 вкуса!

- За изграждане на чиста мускулна маса

- Страхотен вкус

- Високо съдържание на BCAAs и L-глутамин

- ТОП съотношението цена / качество

 

Суроватъчния протеин се използва не само в боди билдинга, като отличен източник на протеини, но също от активни спортисти, начинаещи и занимаващи се с различни видове бойни изкуства. Протеинът е най-добре да бъде разтварян във вода. Учените от IronMaxx, са постигнали доста голям успех в това отношение, тъй като към днешна дата всички протеини са предназначени за разтваряне с мляко. Повечето протеини на пазара губят гъстотата и вкуса си при разтваряне с вода. Екипа на IronMaxx са кратки и ясно - "Новият протеин има страхотен вкус и с вода!" 

Предимствата на протеиновите напитки разтворени с вода са много и от голямо значение, особено за културисти и хора, които се грижат за тялото си, хора които не искат да оставят нищо на случайността. Чрез разтварянето на протеина с вода, се добавят по-малко излишни калории и мазнини (които се съдържат в млякото). 

Новият 100% суроватъчен протеин от IronMaxx се предлага в 26 уникални вкуса. IronMaxx преследва страстта си към разработването на най-ефективните спортни хранителни добавки за всички спортисти без компромис по отношение на вкуса.
100% Whey Protein  от IronMaxx е с повишено съдържание на протеин (до 80% за 100 грама пудра), като помага за покриването на дневните нужди протеин и по този начин се подобрява възстановяването и помага за запазването на мускулната маса. 100% Whey Protein  се отличава и със страхотен аминокиселинен профил (BCAA, Глутамин и др.) и висока биологична стойност. Колкото е по-висока биологичната стойност на даден продукт, толкова по-бързо се усвоява той. 100% Whey Protein съдържа и важни минерали, като калций и магнезий. Точно затова протеина на IronMaxx - 100% Whey Protein се счита за Вашият идеален протеинов източник след тренировка, както и като заместител на хранене.

 

Начин на употреба: Приемайте до 4 дози дневно, в зависимост от протеиновите Ви нужди. За най-добри резултати приемайте по една доза сутрин след сън и след физическо натоварване.
Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.