Добре дошли в нашия магазин !

100% Whey Isolate

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
100% Whey Isolate - 750 gr
75,00 лв.
100% Whey Isolate - 2000 gr
169,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

IronMaxx 100% Whey Isolate - перфектния избор след тренировка, защото протеина съдържащ се в него, допринася за увеличаването и поддържането на мускулна маса.

IronMaxx 100% Whey isolate

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 750 g, 2000 g
Производител: IRONMAXX
Категория: ПРОТЕИНИ

 

IronMaxx 100% Whey Isolate - перфектния избор след тренировка, защото протеина съдържащ се в него, допринася за увеличаването и поддържането на мускулна маса.

- Максимална концентрация на протеин: 96.5 гр. (сухо тегло)

- Отлична разтворимост

- 100% натурален

- Без захар и лактоза

- Ниско съдържание на мазнини

- Перфектен аминопрофил

- Подсладител - Stevia

Със 100% Whey Isolate, IronMaxx успя да произведе най-висококачествения премиум протеин в света, ненадминат в своя клас и в концентрацията на протеин. С 96.5 гр. протеин в 100 гр. прах това е най-силно концентрирания суроватъчен протеин, създаван някога. Благодарение на това 100% Whey Isolate отговаря и на най-големите професионални нужди! 100% Whey Isolate е перфектния избор след тренировка, защото протеина съдържащ се в него допринася за увеличаването и поддържането на мускулна маса. Използвайки този уникален протеин, вече може да се фокусирате изцяло върху тренировките.

Изолата в 100% Whey Isolate е направен от прясна суроватка, чрез иновативен йонообменен процес. Чрез този процес се постига, изключителна чистота и концентрация на продукта. Процедурата се счита за един от най-добрите и скъпи методи на произвеждане на протеин. Резултатът е 0% захар и 95-98% белтък на 100 грама, най-високата концентрация на протеин в света до този момент. 

Начин на употреба: До 4 дози дневно, в зависимост от протеиновите нужди. Най-подходящото време за прием е сутрин след сън и след тренировка.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.